Darıca CHP'de 45 başvuru

Darıca CHP'de 45 başvuru

 CHP Darıca İlçe örgütünde 2 Eylül'de bitecek meclis üyesi aday adayı başvuruları öncesi hareketlilik yaşanıyor. Önceki gün 3 kişi daha meclis...

 

CHP Darıca İlçe örgütünde 2 Eylül'de bitecek meclis üyesi aday adayı başvuruları öncesi hareketlilik yaşanıyor. Önceki gün 3 kişi daha meclis üyeliği için dosya teslim ederken İlçe başkanı Selman Kösalı, yaptığı açıklamada meclis üyeliği için başvuranların sayısının 45'e yükseldiğini ve 2 Eylül'e kadar bu sayının daha da artacağını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Meclis üyeliği aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Bugüne kadar 45 Meclis üyesi aday adayının başvuru yaptığı Darıca CHP’de aday adaylığı süreci 2 Eylül’e kadar devam edecek. CHP Darıca’dan meclis üyesi aday adayı olmak isteyen Ayşegül Şiddetoğlu, Nuran Çağlar ve Eski Darıca Konyalılar Dernek Başkanı Musa Kovalık, CHP Darıca ilçe örgütü binasına gelerek dosyalarını ilçe başkanı Selman Kösali’ye teslim ettiler. Aday adaylığı başvurusunda oldukça heyecanlı oldukları gözlenen Ayşegül Şiddetoğlu, Nuran Çağlar ve Musa Kovalık yaklaşan yerel seçimde CHP’yi Darıca’da iktidar yapmak için çalışacaklarını dile getirdiler. Konuyla ilgili konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Darıca İlçe Başkanı Selam Kösali, başvuru yapan ve partisine sahip çıkan herkese teşekkür ederek şöyle konuştu: “Bildiğiniz gibi Darıca CHP’de meclis üyeliği aday adaylığı başvurusu 2 Eylül 2013 tarihine kadar devam ediyor. Bugüne kadar partimize gönül vermiş 45 arkadaşımız meclis üyeliği aday adaylığı başvuru yaptı. Arkadaşlarımıza bu çıktıkları yolda başarılar diliyorum. CHP Darıca olarak Meclis üyesi aday adaylığı başvuru sayımızın 2 Eylül’e kadar daha da artacağını tahmin ediyoruz. Süreç herkes için hayırlı olsun” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.