DARICA BOMBALARI PATLATTI

DARICA BOMBALARI PATLATTI

Şampiyon olmakta karalı olan Darıca, transfer döneminde iki nokta atışı yaptı. Bir stoper birde orta saha futbolcusu transfer edildi. Sıra golcüye geldi.  YUSUF...

Şampiyon olmakta karalı olan Darıca, transfer döneminde iki nokta atışı yaptı. Bir stoper birde orta saha futbolcusu transfer edildi. Sıra golcüye geldi.

 

 

YUSUF VE MÜSLÜM DARICA GB’DE

 

 

 

Darıca Gençlerbirliği transfer dönemi başlamadan bombayı patlattı. Sarı yeşilli ekip 2.lig takımlarından Bandırmaspor’un stoperi Müslüm Aydoğan’ı kadrosuna kattı. Temsilcimiz eski yıldızı Yusuf Atay’la da her konuda anlaştı.

 

BANDIRMASPOR’DAN DARICA’YA

 24 yaşındaki futbolcuyla her konuda anlaşan Darıca Gençlerbirliği defansa yapmayı planladığı transfer bomba etkisi yarattı. 2.ligin ilk yarısında Bandırmaspor’un formasını giyen ve takımıyla 13 resmi maça çıkan başarılı stoperin transfer edilmesinde Teknik Direktör Tunahan Akdoğan’ın etkisi büyüktü. Tunahan Akdoğan’ın İstanbulspor’dan öğrencisi olan Müslüm, 3.lige dönüş yapmam da hocamın etkisi büyüktü. Buraya şampiyonluk yaşamaya geldim” dedi. 24 yaşındaki stoperin bugün Darıca Gençlerbirliği ile idmana çıkacağı öğrenildi.

 

YUSUF KAMPA YETİŞİYOR

 

Sezonun ilk yarısında orta sahada oyunu yönlendiren sorumluluk alan lider bir futbolcunun eksikliğini yaşayan Darıca Gençlerbirliği eski yıldızı Yusuf Atay’ı yeniden gündemine almıştı.  Dün ve önceki gün sıcak gelişmeler yaşandı. Yusuf Atay transferinde önemli mesafe kat edildi. Futbolcuyla yapılan görüşmelerde anlaşma sağlandı. Taraflar el sıkışırken  Erzincan Refahiyespor’da bulunan lisans transferde tek engel olarak teşkil ediyordu. Dün ve önceki gün Erzincan Refahiye kulübüyle görüşmeler sıklaştırıldı. Yusuf Atay, Erzincan’da oynamak istemediği belirtti. Eli güçlenen Darıca Gençlerbirliği lisans sorununu büyük ölçüde çözdü. Deneyimli yıldızın 2 Ocak’ta başlayacak olan kampa yetişeceği öğrenildi.

 

GOLCÜ GELİYOR

 

3.lig 2.grupta yer alan ve istikrarsız bir sezon yaşayan Darıca Gençlerbirliği ikinci yarıya bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Bütün takımların istikrarsız ve maddi sorunlar yaşadığı grupta şampiyonluk şansı oldukça yüksek olan sarı yeşilliler transferde kesenin ağzını açtı. Üst düzey bir golcü almayı hedefleyen sarı yeşilliler bu konuda önümüzdeki günlerde net adımlar atacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.