Darıca Belediyesi’nden dijital kütüphane

Darıca Belediyesi’nden dijital kütüphane

Darıca Belediyesi, herkes dilediği zaman kitap okuyabilsin diye dijital kütüphane uygulamasını hayata geçirdi. “Darıca Okuyor” uygulamasıyla birlikte kitapseverler indirdikleri program sayesinde yaklaşık 30 bin kitaba ulaşabilecek.

Darıca Belediyesi, kitapseverler için yeni bir uygulamaya daha imza attı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla herkesin istediği zaman istediği kitabı okuyabilmesi için dijital kütüphane uygulaması başladı. Uygulamayla kitapseverler, cep telefonları, tablet ya da bilgisayarlarına indirdikleri program sayesinde yaklaşık 30 bin kitaba ulaşabilecek. Bölgede bir ilk olan dijital kütüphane ile kitapseverler mekana ve zamana bağlı kalmaksızın istedikleri kitabı okuma şansı bulacak.

28 KATEGORİDE YAKLAŞIK 30 BİN KİTAP

Darıca Okuyor uygulaması ile okuyucular, Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun Türk klasiklerinden batı klasiklerine, ansiklopedilerden sözlüklere 28 konu başlığı altında yaklaşık 30 bin kitaba istedikleri zaman kolayca ulaşabilecekler. Kitapseverler ayrıca Darıca Okuyor uygulaması aracılığıyla kendilerine kitaplık oluşturabilecekler. Üniversiteye hazırlanan öğrencilere destek olmak amacıyla eğitim videolarının da yer alacağı uygulamada diyetisyen ve aile danışmanlığı gibi alanlarda da eğitici ve bilgilendirici videolar yer alacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.