Darıca Belediyesi’nde sözleşme imzalandı

Darıca Belediyesi’nde sözleşme imzalandı

Hizmet-İş Sendikası ile Darıca belediyesi arasında devam eden toplu-iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanarak bugün imza altına alındı.Darıca...

Hizmet-İş Sendikası ile Darıca belediyesi arasında devam eden toplu-iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanarak bugün imza altına alındı.

Darıca belediyesi hizmet binasında yapılan törene Darıca belediye başkanı Şükrü Karabacak, Hizmet-İş sendikası Kocaeli Şube başkanı idris Ersoy, Yerelsen Genel sekreteri Mümtaz Uzun, sendika yönetimi ve işyeri temsilcileri katıldı. İmza töreninde konuşan Hizmet-İş Sendikası Şube başkanı İdris Ersoy “4 ay süren toplu sözleşme görüşmeleri çalışanlar için mutlu sonla biterek nihayet imza altına alıyoruz. 1.yıl %12, 2.yıl enflasyon+1 olarak bitirdiğimiz sözleşmemiz bütün üyelerimize hayırlar getirmesini diliyorum.

İŞÇİLERE HAYIRLAR GETİRSİN

Belediyenin mütevazi bütçesine rağmen, diğer belediyelerde süren toplu-iş sözleşmelerinde gelinen grev oylamasına rağmen, belediye başkanımız çalışanlarına, üyelerimize enflasyonun altında ezdirmeyerek, bizlere verdiği değeri bir kez daha göstermiş ve bizleri mutlu etmiştir. Kendisine üyelerimiz ve sendikamız adına teşekkür ediyorum.” dedi. Başkan Şükrü karabacak ise, çalışanlar bizim Darıca’ya beraber hizmet ettiğimiz arkadaşlarımızdır. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Elimizdeki imkânlar dâhilinde en iyisini kendileri için istiyoruz. Yapılan sözleşmenin işçilere, şehrimize hayırlar getirmesini dilerim.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.