Darıca Belediyesi karla mücadelede vatandaşın yanında

Darıca Belediyesi karla mücadelede vatandaşın yanında

Darıca Belediyesi, tüm ülkeyi etkisi altına alan kar yağışının Darıca’da yaşamı olumsuz etkilememesi amacıyla gerekli tüm önlemleri aldı.

Darıca Belediyesi, tüm ülkeyi etkisi altına alan kar yağışının Darıca’da yaşamı olumsuz etkilememesi amacıyla gerekli tüm önlemleri aldı. Yoğun kar yağışından dolayı vatandaşların mağduriyet yaşamaması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Darıca Belediyesi ekipleri, ilçenin bütün noktalarında hummalı kar küreme ve tuzlama çalışmaları gerçekleştiriyor.

GELEN ÇAĞRILARA ANINDA YANIT VERİLİYOR

Öte yandan hastane, okul, ibadethane ve kamu kurumlarının çevresinde de kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdüren Darıca Belediyesi, telefonla ve sosyal medya aracılığıyla vatandaştan gelen taleplere de anında müdahale ediyor. Karla mücadelede ilk günden itibaren vatandaşların yanında olan Darıca Belediyesi, ana caddelerin yanı sıra ara sokaklarda da gelen talepleri anında çözüme kavuşturmak adına tuzlama ve küreme çalışması yaparak vatandaşların mağduriyetini gideriyor.

VATANDAŞLARIMIZIN RAHATI VE GÜVENLİĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Yoğun kar yağışının vatandaşları mağdur etmemesi için tam kadro sahada olduklarını belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “İlçemizin tamamında yoğun olarak yaşanan kar yağışı ile buzlanma sonrasında olumsuzlukların yaşanmaması, hemşerilerimizin günlük yaşamının sekteye uğramaması ve en önemlisi de ulaşımda aksaklıklar yaşanmaması için ekiplerimiz sahada çalışmalarını sürdürüyor. Darıca’nın daha ulaşılabilir olması amacıyla kar yağışı ve buzlanmayla mücadele çalışmalarımız gece gündüz canla başla devam edecek. Darıca’da hemşerilerimizin rahatı ve güvenliği için çalışıyoruz” dedi.

 

darica-2-023.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.