Darıca Battalgazi Caddesi'nde üstyapı çalışması

Darıca Battalgazi Caddesi'nde üstyapı çalışması

Daha önce alt yapı çalışması İSU ekipleri tarafından yapılan Darıca Battalgazi Caddesi’nde, üstyapı çalışması gerçekleştiriliyor.

Virüs salgınının artması nedeni ile tam kapanma sürecinde olan vatandaşlarımız, büyük oranda evlerinde kalarak bulaş riskini azaltıyor. Vatandaşların evde olmasıyla trafiği seyrekleşmesini fırsat bilen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, il genelinde olduğu Gebze bölgesindeki ilçelerde yol yapım, bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Darıca ilçesi Battalgazi Caddesi’nde üst yapı çalışması yapılıyor.

 

TERASMAN KAZISI YAPILIYOR

Şehrin birçok noktasında yoğun bir şekilde çalışan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Battalgazi Caddesi’nin Nene Hatun Mahallesinde kalan kesiminde üst yapı çalışması yapıyor. Altyapı çalışması nedeni ile bozulan yolda şuan terasman kazısı yapılarak eski yüzey kaldırılıyor.

 

DAHA ÖNCE ALTYAPI ÇALIŞMASI YAPILMIŞTI

Battalgazi Caddesi’nde daha önce İSU ekipleri tarafından alt yapı çalışması gerçekleştirilmişti. Üstyapı çalışması sonrasında yol konforunun artacağı cadde de kısa süre içerisinde asfalt serimi yapılması planlanıyor.

 

emre5628.jpg

emre5629.jpg

emre5630.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.