Darıca Arya Müzik Okulu'nun büyük başarısı

Darıca Arya Müzik Okulu'nun büyük başarısı

Darıca’nın ilk ve tek resmî müzik okulu olan Özel Darıca Arya Müzik Kursu’nun Ulusal Piyano Yarışması’na katılan öğrencileri, iki Türkiye birinciliğinin yanı sıra bir de ikincilik elde ettiler.

Tekirdağ’da düzenlenen, ‘Genç Yetenekler Buluşuyor’ Bilsem Ulusal Piyano Yarışması’na katılan  Özel Darıca Arya Müzik Kursu’nun öğrencileri, 1000’e yakın katılımcı arasında iki Türkiye birinciliğinin yanı sıra bir de ikincilik elde ettiler. Pandemi koşulları nedeniyle online olarak düzenlenen ulusal piyano yarışmasında Yaygın Eğitim İlkokul kategorisinde Arya Müzik Okulu’nun öğrencisi Eren Fındıkçı Türkiye birincisi olurken, aynı kategoride yarışan Şimal Reyda Aydın’da Türkiye ikincisi oldu.

BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ

Yine, Arya Müzik Okulu’nun Piyano bölümü öğrencisi Zeynep Özay ise ortaokul kategorisinde katıldığı yarışmada Türkiye birincisi oldu. Arya Müzik Okulu Kurucu Müdürü Tuğçe Gündüz, Türkiye genelinde 2 birincilik ve 1 ikincilik alan öğrencilerine desteklerini esirgemeyen öğretmenlerine ve velilerine teşekkürlerini iletti. Tuğçe Gündüz, daha sonra dereceye giren öğrencilerine belgelerini takdim etti.

Haber: Aleyna SEVENCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.