Darıca Ağır yaralı!

Darıca Ağır yaralı!

Aykut’un sakatlığından sonra Aksaray mağlubiyeti Darıca’da planları ve moralleri altüst etti.  Tarihinin en çok harcamasını yaptığı sezona...

Aykut’un sakatlığından sonra Aksaray mağlubiyeti Darıca’da planları ve moralleri altüst etti. 

 

Tarihinin en çok harcamasını yaptığı sezona istediği gibi başlayamayan Darıca Gençlerbirliği puan dağıtmaya devam ediyor. Futboluyla umut vermeyen sarı yeşilliler taraftarlarını üzmeye devam ediyor.

 

ÇINARALTI NE YAPSIN?

 

 

Sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayan, sayısız transfer yapan Darıca Gençlerbirliği kadro kalitesine yakışmayan skorlar almaya devam ediyor.  Ünye ve Bursa Nilüferden sonra 3.ligin yeni ekiplerinden Yeni Aksarayspor’a puanlar bırakan Darıca Gençlerbirliği’nde en çok üzülen yine taraftarlar oluyor. Darıca Gençlerbirliği’ni her koşulda destekleyen, yalnız bırakmayan Çınaraltı verdikleri desteğin karşılığını bu haftada alamamanın üzüntüsünü yaşadı. 3.ligin en geniş bütçesine sahip olan Darıca Gençlerbirliği’nin orta saha ve forvet hattındaki sıkıntı her geçen hafta gözler önüne seriliyor.  4 haftada 7 puan kaybeden, zirvenin 5 puan gerisine düşen Darıca Gençlerbirliği ligin 5.haftasında lisans çıkaramayan ve gençlerle mücadele eden Elazığ Belediyespor’u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.