DARICA 3 PUAN İÇİN TURGUTLU’DA

DARICA 3 PUAN İÇİN TURGUTLU’DA

 3.ligde en yakın rakibine 3 puan fark atarak şampiyonluğa odaklanan Darıca Gençlerbirliği Pazar günü deplasmanda Manisa temsilcisi Turgutluspor’un...

 

3.ligde en yakın rakibine 3 puan fark atarak şampiyonluğa odaklanan Darıca Gençlerbirliği Pazar günü deplasmanda Manisa temsilcisi Turgutluspor’un konuğu olacak. Zorlu mücadele 15.00 da başlayacak.

Sezonun ilk haftasında Darıca’da oynanan maçta Turgutlu’yu yenerek liderlik indiren Darıca Gençlerbirliği yarın rakibini bir kez daha yenip yoluna emin adımlarla ilerlemek istiyor.

Turgutlu’ya Cuma gününden giden sarı-yeşilliler, Kaya Magnesia Termal Otel‎’de maç saatini bekleyecek.3. lig 2. Grup’ta şampiyonluğun en güçlü adayı olan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, 27.hafta maçında yarın Turgutlu’ya konuk oluyor. Ligin ikinci yarısında müthiş bir çıkış yakalayarak 9 maçta 8 galibiyet elde eden sarı-yeşilli ekip, başarılı gidişatını Turgutlu deplasmanında da sürdürmek amacında. Temsilcimiz hatırlanacağı üzere Darıca’ya lider gelen rakibini Cafercan’ın attığı golle 1-0 yenmiş ve o maç sonunda Turgutlu zirveden inerek şampiyonluk hedefinden uzaklaşmıştı. İç sahada 8 maçtır kazanamayan Turgutlu’nun herhangi bir iddiası olmazken, sarı-yeşilliler bu doğrultuda maçın favorisi görülüyor. Önceki gün saat 14.30’da Turgutlu’ya hareket eden sarı-yeşilli kafile Kaya Magnesia Termal Otel‎’de maç saatini bekleyecek. Yarın Turgutlu 7 Eylül Stadı’nda saat 15.00’de başlayacak karşılaşmayı C klasman hakemi Ozan Bileyci yönetecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.