Dalkılıç’a destek artıyor

Dalkılıç’a destek artıyor

 Dilovası’nın kurucu Belediye Başkanı ve aynı zamanda 2014 Yerel Seçimlerine CHP’nin Belediye Başkan adayı olarak girecek Ercan Dalkılıç’a...

 

Dilovası’nın kurucu Belediye Başkanı ve aynı zamanda 2014 Yerel Seçimlerine CHP’nin Belediye Başkan adayı olarak girecek Ercan Dalkılıç’a her kesimden destek gelmeye devam ediyor. Önceki gün İlçe irtibat bürosuna gelen ve Dalkılıç’ın kayınçoları olan Kars Arpaçaylı vatandaşlar Dalkılıç ile birlikte yürüyeceklerini söylediler.

 

 2014 yerel seçimlerine kısa bir süre kala Dilovası siyaseti günden güne ısınıyor. Her şeyin yolunda gittiği Dilovası CHP’de Dalkılıç’a destek her geçen gün büyüyor. Kars, Arpaçay’lılar önceki gün Dilovası CHP İlçe irtibat bürosuna kalabalık bir şekilde gelerek Dalkılıç ile beraber olduklarını söylediler. Bu güne kadar Dalkılıç’ın girdiği her seçimlerde desteklerini eksik etmeyen Arpaçaylılar bu dönemde Dalkılıç’ın arkasında duracaklarını söylediler. Özellikle bu dönem mahalle yapılanmalarında da çok çalışan Arpaçaylılar hemen hemen Dilovası’nın her mahallesinde ikamet edip, Mahalle teşkilatlanmalarında görev yapıyorlar., Kenan Söğütçü Yeni Mahalle’de, Yakup Karabulak ise Cumhuriyet Mahallesinde Başkanlıklarını devam ederken, Necati Aslan eski Tavşancıl Mahalle başkanı idi. Diliskelesi mahallesinde de mahalle yapılanmasının içinde bulunan Arpaçaylıları Dalkılıç’a bu kadar bağlayan özellik ise Dalkılıç’ın kendilerinin enişteleri olmaları. Ailevi bağları kuvvetli olan Ercan Dalkılıç’ın bu dönemde en ciddi desteği yakın akraba ve köylülerinden alacağı şüphesiz gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.