“DAHA ŞEFFAF VE TEMİZ BİR GEBZESPOR İÇİN “

“DAHA ŞEFFAF VE TEMİZ BİR GEBZESPOR İÇİN “

  Gebzespor yönetimi yıllardır gerçekleşmeyen şeffaflığa imza atarak bir ilki gerçekleştirdi. Yönetim ilk kez; görev yaptığı süre içinde...

 

 

Gebzespor yönetimi yıllardır gerçekleşmeyen şeffaflığa imza atarak bir ilki gerçekleştirdi. Yönetim ilk kez; görev yaptığı süre içinde kulübün gelir gider tablosunu kamuoyuyla paylaştı. Yeni yönetim 60 günlük süreci kalem kalem işledi. İşte Gebzespor yönetiminden yapılan açıklama;

 

DOSTLUK MESAJI

Saygı değer sporseverler ve Gebze kamuoyuna saygıyla duyurulur. 22.09.2013 Pazar günü Çayırovasporla Şekerpınar stadında başlayan lig maratonu yönetim kurulumuza, teknik ekibimize ve futbolcularımıza ayrıca siz sporseverlere iyilik güzellik ve sporun güzel yüzü olan dostluk getirmesini temenni ederken bazı bilgileri kamuoyuyla paylaşıyoruz.

 

ÖZVERİNİN ÜRÜNÜ

Öncelikle futbol takımız yaklaşık 60 gündür Teknik Direktör Eyüp Tutçuoğlu yönetiminde büyük bir özveri ile çalışarak lige hazırlanmiştir. Çok yakınımızda büyük imkânlara sahip olan bazı spor kulüpleri Bolu da,  Kartepe de, Kızılcahamam da 5 yıldızlı otellerde kamp yaparken, futbol takımımız kendi tesislerimizde büyük sıkıntılara rağmen çok özveriyle çalışmış lige hazır hale gelmişlerdir. Başta teknik ekibimiz olmak üzere bütün futbolcularımız, çalışan tüm personelimize kamuoyunun önünde şükranlarımızı sunar teşekkür ederiz.

 

GENÇLER GELECEĞİMİZ!

Futbol takımızda 28 oyuncumuzun olduğunu, bunlardan 3 tanesinin kaleci, olduğunu, 2 kaleci ve 4 oyuncu hariç toplam 22 oyuncunun Gebze’mizin öz evladı olduğunu bildiririz. En son oynanan Çayırova maçında sahada 3 tane 1996 doğumlu arkadaşımızın olduğunu, ayrıca 18 kişilik kadroda toplam 8 tane 1995 yaş altı futbolcunun olduğunu, bunların Gebzespor’un geleceği olduğunu bilmenizi isteriz. Ayrıca futbol takımızda 2013-2014 sezonunda takım kaptanliğina 1. kaptan Mehmet Kutay Şenyıl, 2. kaptan Yılmaz Mert Tükel, 3. kaptanlığa ise Yücel Yıldırım getirilmiştir.

 

GELİR GİDER TABLOSU

Son günlerde konuşulan konulara da açıklık getirmek istiyoruz.

1. futbol takımızda bulunan toplam 28 oyuncunun 6 tanesine 10.000 (On Bin) peşin, 500 (Beş yüz) TL maç başı ödenecek. 16 futbolcu kardeşimize ise 5.000 (Beş bin) peşin, 500 (Beş yüz) TL maç başı ödenecek.  Geriye kalan 6 futbolcumuza ise peşinat .ödenmeyerek .sadece maç başı 500 (Beş yüz) TL karşılığında 2013-2014 sezonunda futbol oynayacaktır. şimdiye kadar futbol takımıza peşinatlarına istinaden toplam 45.000 (Kırk beş bin) TL ödenmiştir.

Teknik ekip ve çalışanlara ise toplam 9.500 (Dokuz bin Beş yüz) TL maaş ödenecektir. Bütün çalışanların Ağustos ayı maaşları ödenmiştir. İnşallah çalışanlarımızın maaşlarını her ayın 10’da ödeyeceğiz.

Ayrıca lisanslar için noter bedeli dâhil olmak üzere 28.800 (Yirmi sekiz bin sekiz yüz) TL ödenmiştir.

Kulübün boyanması için 1.500 (Bin Beş yüz) TL, Temizlik için 800 (Sekiz yüz) TL, ayrıca kulüp temizlik çalışması devam ederken futbol takımız Kocaeli Büyükşehir Belediyesi karşısında bulunan bir lokantada 14 gün sureyle öğle yemekleri yemiştir ve oraya ödenen de 3.480 (Üç bin Dört yüz seksen) TL’dir.

 

 

Bu ödenen bedellerin;

 

14.850 (On Dört Bin Sekiz Yüz Elli) TL Futbolcu Kerem Kaya’nın yetiştirme bedelinden tahsil edilmiştir.

20.000 (Yirmi bin) TL ise futbolcu Zeyyat Can’ın yetiştirmesinden tahsil edilmiştir.

1500 Bin beş yüz TL İse futbolcu sezer ekşinin yetiştirme bedelınden tasıl edılmiştir

5.000 (Beş bin) TL Medikal park hastanesinden tahsil edilmiştir.

7.000 (Yedi bin) TL otoparkta 1 Eylül- 20 Eylül arası toplanan paradan

1.500 (Bin beş yüz) TL Şevki Demirci’den

1.200 (Bin iki yüz) TL Ertuğrul Çırak’tan

 

TEŞEKKÜRLER ERTUĞRUL ÇIRAK

Geriye kalan kısmı ise yönetim kurulumuz tarafından karşılanmıştır 

Çok saygıdeğer sporseverler ve her zaman medarı iftarımız olan Gebzespor taraftarları buradan başta sizler olmak üzere Gebzespor’a destek veren katkı sunan maddi ya da manevi herkese teşekkür ederiz.  Özelikle Sayın Ertuğrul Çırak ve Sayın Yücel Serim yıllardır bu kulübün ekmek ihtiyacını en ufak bir aksaklığa meyil vermeden vermişlerdir. Biz Gebzespor Yönetimi olarak kendilerine teşekkür ediyoruz. Sayın Ertuğrul Çırak en son olarak lisanslarla ilgili 1.200 (Bin iki yüz) TL açık kaldı. Kendisinden. istedik ve aldık kendisine Gebzespor’a yıllarca göndermiş olduğu ekmekten, tatlıdan, doğum günü pastalarından ve en son ödediği bedelden dolayı teşekkür ediyoruz

 

 

KULÜBÜN ADINI KULLANANLAR 500 TL BİLE VERMEDİ

 Ama günlerce Gebzespor’un adını kullananlar 500 (Beş yüz) TL bile verme cesaretini göstermedi.

Biz yönetim kurulu olarak başta Sayın Kaymakamız olmak üzere Sayın Belediye Başkanımız, Sayın Ticaret Odası Başkanımız, Sayın İlçe Emniyet Müdürümüze, Sayın OSB Başkanlarına davetimiz şudur ki “Gebzespor önemli bir markadır bu markaya sırtlarını dönmesinler” kendilerine bu güne kadar Gebzespor’a vermiş oldukları katkı ve destekten dolayı teşekkür ediyoruz.

Eski Başkan Sayın Ali Rıza Demirçeviren Bey ve Sayın Fevzi ilhanlı Bey ve Sayın Fatin Engin Eyüpoğlu Beyle kulüpten alacaklarının feragat etmesi hususunda bir görüşme yapılmış görüşme olumlu sonuçlanmıştır.

Ayrıca Kocaeli 3. İş Mahkemesi SGK alacaklar ile ilgili bir karar vermiştir. Her dönemde sorumlu olan kişiler yönetim kurulunun tamamı değil sadece başkan ve imza yetkilileridir bu hususları kamuoyuna saygıyla bildiririz.

 

Gebzepor Kulübü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.