“Daha iyisini yapmaya geliyoruz”

“Daha iyisini yapmaya geliyoruz”

 CHP'nin önceki gün açıklanan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, seçim startını 1 Ocak'ta vereceğini açıkladı.Kendisini tebrik...

 

CHP'nin önceki gün açıklanan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, seçim startını 1 Ocak'ta vereceğini açıkladı.

Kendisini tebrik eden ilk kişinin de rakibi İbrahim Karaosmanoğlu olduğunu belirten Tarhan, “Hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum ama ben daha iyisini yapacağım” dedi CHP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, seçim startını 1 Ocak’ta vereceğini açıkladı.

SORUNLARI BİLİYORUM

12 ilçenin ardından Büyükşehir adayını da belirleyen CHP, seçimlere en iddialı hazırlanan partilerin başında geliyor. CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan Kocaeli’ni de, Kocaeli’nin sorunlarını da çok iyi bildiğini belirterek, “Artık çıkıp projelerimizi, Kocaeli’ni nasıl daha iyi yöneteceğimizi anlatacağız” dedi.

1 OCAK’TA SAHADAYIZ

 

Öte yandan İl Başkanı Yalçın Kuşkan ile görüştükten sonra 1 Ocak’ta seçim startını vereceğini dile getiren Tarhan, “Aday adayı olan bütün arkadaşlarımın adaylığa aynı yakınlıkta olduğunu düşünüyordum. Kamuoyu yoklaması ve örgüt soruşturması yapılacaktı. Ben 2011 yılı genel seçimlerinde milletvekili adayı iken kamuoyunun takdirini kazandım. 7.sıra adayıydım ama birinci sıra adayı gibi çalıştım. Benim bireysel bir hedefim yok. Amacım CHP’yi iktidar yapmak, bu kente yeniden sosyal demokrat belediyecilik anlayışını getirmek. Belediye bizdeyken çok güzel hizmetler yapmıştık” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.