D Grubunda Yeni lider: Harb-iş

D Grubunda Yeni lider: Harb-iş

1.Küme D grubunda lider değişti.

Zirveyi yakından ilgilendiren maçta lider Alikahya Belediyespor, konuk ettiği Yavuzspor’a 2-1 mağlup olarak zirve yarışında büyük yara aldı ve liderlik koltuğunu ikinci sıradaki rakibi Harb-İşspor’a kaptırdı
DENİZLİKÖYÜ DÜŞÜŞTE 
B grubunda lider olan Mertspor, grubun alt sıralarında yer alan Gebze Denizliköyspor’u konuk etti. Maçın başından sonuna kadar üstün olan Mertspor maçı 5-1 gibi farklı skor ile kazanmasını bildi. Zirveye ortak olmak isteyen İzmit Gültepespor, Derbent Stadı’nda Kocaeli Nusretiyespor’a konuk oldu. Maçın başından sonuna kadar üstün olan Gültepespor maçı 5-0 gibi farklı skor ile kazandı. Zirve yarışı yapan bir diğer takım Yazlıkspor, Salih Gün Stadı’nda Tavşancıspor karşısında aradığını bulamadı ve maç 1-1 bitti. Kavaklıspor, kendi sahasında konuk ettiği Körfez Esenspor’a 4-2 mağlup oldu. Derince Birlikspor, kendi sahasında zorlu rakibi Gebze Sultanorhanspor’a 4-2 mağlup oldu.
KARDEŞ YAPTILAR 
D grubunda zirve mücadelesi veren Alikahya Belediyespor, Arslanbey Stadı’nda konuk ettiği Yavuzspor’a 2-1 mağlup olarak zirve yarışında yara aldı. Harb-İşspor, Taşköprü Birlikspor’u konuk etti. Maçı 4-0 kazanan Harb-İşspor liderlik koltuğuna oturdu. Üst sıralar için mücadele veren Darıcaspor, konuk ettiği Çayırova Menderesspor ile 1-1 berabere kaldı. Derbent Stadı’nda üç puan mücadelesi veren Eşmespor, konuk ettiği Beylikbağı Karadenizspor’u 2-0 mağlup ederek grubunda ilk kez üç puanla tanıştı. Orta sıralarda yer alan Başaranspor, Cephanelik Stadı’nda konuk ettiği zorlu rakibi Seka Doğanspor karşısında zorlanmasına rağmen maçı 3-1 kazanmasını bildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.