D.Birlikspor’dan lidere çelme: 1-1

D.Birlikspor’dan lidere çelme: 1-1

1.Küme C Grubu’nda ligin ilk yarısını zirvede tamamlayan Kandıra GB, ligin ikinci yarısına evinde son sırada bulunan Derince Birlikspor maçıyla start verdi.

Geçen yıl 1.Küme’de Play-Off oynayan Derince Birlikspor, bu sezon genç oyuncularla ligde yer alıyor. Haftaya da son sırada gren Kırmızı-Lacivertli ekip, önceki gün lider Kandıra’ya konuk oldu. İlk yarısı 0-0 biten maçta D.Birlikspor, 60’da Ahmet Yıldırım’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Bu gole Kandıra GB penaltından Gökhan Er ile cevap verdi. Son dakikalarda Kandıra GB’de, Serhat Civelek ile Doğukan Balaban kırmızı kart gördü. Maçta 1-1 sona erdi.

 

KARADENİZ-YENİYALI BERABERE

Kandıra GB’nin lider olduğu bu grupta zirve yarışı yapan 4 takımın birbirleriyle maçı vardı. Lig ikincisi 19 puanlı Yeniyalı Barbarosspor, 16 puanlı 3.sıradaki Bey.Karadenizspor deplasmanında karşılaştı, maç 2-2 bitti. Play-Off için son şansını kullanan Gölcük Çiftlikspor da, zirve yarışından uzaklaşmak istemeyen Karatepe GB’yi konuk etti. Deplasmanda oynayan Karatepe GB 1-0 kazandı. Günün bir diğer önemli maçı da düşme korkusu yaşayan Çubuklu Balaspor ile Yazlıkspor arasındaydı. Cephanelik Stadı’ndaki maçı ev sahibi Çubuklu Bala 6-2 kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.