ÇYDD’den birlik ve dayanışma gecesi

ÇYDD’den birlik ve dayanışma gecesi

 Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi tarafından düzenlenen birlik ve dayanışma gecesinde dernek üyeleri ve çok sayıda katılımcı gecede...

 

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi tarafından düzenlenen birlik ve dayanışma gecesinde dernek üyeleri ve çok sayıda katılımcı gecede hem sohbet etti hem de hoş vakit geçirdi.

Eskihisar Old Castle Otel’de önceki akşam düzenlenen geceye CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan ve eşi Dilek Kaplan, CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar, CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz, ÇAYDD Gebze Şube Başkanı Ülker Taylan, çok sayıda STK temsilcisi ile dernek başkanı ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan gecede ÇYDD Gebze Şube Başkanı Ülker Taylan bir konuşma yaptı. Geceye katılım gösteren herkese teşekkür ettiğini ifade eden Taylan, “Dernek olarak her yıl üyelerimiz ve siz değerli konuklarımızla bu gece sayesinde bir araya geliyoruz. Aramızda birbirinden değerli konuklar var. Ben herkese hoş geldiniz diyor ve iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

BİRBİRİMİZE DAHA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR

 

CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan ise yaptığı konuşmada, ülke olarak içersinde bulunulan koşulların iç açıcı olmadığını belirtti. Vekil Kaplan, “Ülke olarak tehlikeli ve zor bir süreçte geçiyoruz. Bu zor ve tehlikeli süreçten geçerken bizlerin her zamankinde daha çok birbirimize ihtiyacımız var. Bu tür STK’ların yaşatılması için elimizden gelen desteği vermek zorundayız” dedi. Geceye yapılan çekiliş ve her birlikte söylenen şarkılarla devam edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.