ÇYDD yöneticileri öğrencilerle buluştu

ÇYDD yöneticileri öğrencilerle buluştu

  Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi yöneticileri burs verdikleri üniversite öğrencileri ile kahvaltıda bir araya geldiler. Çağdaş...

 

 

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi yöneticileri burs verdikleri üniversite öğrencileri ile kahvaltıda bir araya geldiler. 

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi Başkanı Nurcan Çınar ve dernek yöneticileri önceki gün burs verdikleri üniversite öğrencileri ile kahvaltıda buluştular. Gebze Turkuaz Otel’de gerçekleşen kahvaltıya Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi Başkanı Nurcan Çınar ve dernek yöneticileri ile burs alan üniversite öğrencileri katıldı. Gerçekleşen etkinlikte bir konuşma yapan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi Başkanı Nurcan Çınar, “Burs verdiğimiz siz sevgili öğrencilerimizle zaman zaman bu tür etkinliklerde bir araya geliyoruz.

GENÇLERE GÜVENİYORUZ

Bugün bizlerle bir araya geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Sizler hem ülkemizin hem de bizlerin geleceğisiniz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere derneğimizin kurucu genel başkanı ve eğitim gönüllüsü Türkan Saylan gençlere her zaman güvenirdi. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi olarak her zaman sizlerin yanındayız.” diye konuştu. Nurcan Çağlar’ın konuşmasından sonra öğrenciler söz alarak kendilerini tanıtarak sohbet ettiler.

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.