ÇYDD yeni üyelerle şevklendi

ÇYDD yeni üyelerle şevklendi

ÇYDD Gebze Şubesi’nin aylık geleneksel kahvaltılı toplantısı Salaş Kafe’de gerçekleşti. Başkan Nurcan Çınar yeni katılımların şevklerini arttırdığını söyledi.

Çağdaş  Yaşamı Destekleme Derneği - ÇYDD Gebze Şubesi geleneksel aylık kahvaltı buluşması önceki cumartesi günü Salaş Kafe’de gerçekleşti. Kahvaltı buluşmasında ÇYDD üye ve gönüllüleri keyifli anlar yaşadı. 
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi Başkanı Nurcan Çınar  derneğin uygulamaya devam eden projelerinin yanı sıra yeni projelerini anlattı. Kodlamaca, okuyalım-okutalım, plastik ve kapak toplama projeleri devam ederken, yeni eğitim öğretim yılında çocuk kulübü öğrencilerine İngilizce  ve satranç eğitimlerinin yanı sıra üniversiteye hazırlanan Kardelenlere de ders takviyesi verildiğini anlattı. Başkan Çınar, “Her ay ki gibi bu sefer de bizi yalnız bırakmayan Çağdaş Yaşam dostlarına çok teşekkür ediyoruz. Her toplantımızda aramıza yeni arkadaşlarımızın da katıldığını görmek, bizlere  çalışmalarımızda doğru yolda olduğumuzu gösterirken, ayrıca daha şevkle çalışmak için de güç veriyor” dedi. Haber Merkezi yonetim.jpegkatilim-001.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.