ÇYDD Gebze’nin Kodlamaca Projesi’nde 2. Kur tamamlandı

ÇYDD Gebze’nin Kodlamaca Projesi’nde 2. Kur tamamlandı

ÇYDD Gebze’nin Kodlamaca Projesi’nde 2. Kur tamamlandı, çocuk kulübü öğrencilerine katılımcı belgesi,  Üniversite öğrencisi Uzman Eğitmenlere de Teşekkür Belgesi verildi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi‘nde geçen yıl başlatılan

Kodlamaca I projesinin II. Kuru Ekim  ayında başlamıştı. 

Bu kurda Gebze Şubesi Çocuk Kulübü öğrencilerine algoritmanın yapısı, problem çözümü için neler yapabilecekleri öğretilerek yaratıcılıklarının artması sağlandı.

13 hafta süren bu eğitim bu hafta öğrencilerin tasarlayarak yaptığı proje sunumu ile tamamlanmış oldu.

ÇYDD Gebze Şubesi Çocuk kulübü öğrencilerinin hazırladığı sunum, ÇYDD Gönüllüleri ve aileleri tarafından büyük bir beğeni ile izlendi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi Başkanı Nurcan Çınar ve Eğitmenleri tarafından çocuk kulübü öğrencilerine “Kodlamaca 2. Kur Eğitimi Katılımcı Belgesi “ , ÇYDD‘nin Üniversite öğrencisi Uzman Eğitmenlere de Teşekkür Belgesi verildi.

ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZİN GÜVENCESİ, YAŞAMA SEVİNCİMİZDİR

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi Başkanı Nurcan Çınar yaptığı açıklamada,“ 2.Kuru bitiren çocuklarımız için 3. Kur eğitimleriyle  eş zamanlı olarak geçen ay 1. Kuru bitiren çocuklarımıza da 2.Kur eğitimine en kısa zamanda başlayacağız. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi; “Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir."dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.