ÇYDD Gebze’de başkan hariç yönetim değişti

ÇYDD Gebze’de başkan hariç yönetim değişti

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi’nin ön duyurusu yerel basına mecburi ilanla sınırlı kalan basının davet edilmediği kongresinde başkanlığa yine Nurcan Çınar seçildi. Yeni yönetim Başkan Çınar ve Nuray Coşkun hariç tamamen yenilendi

Kısa adı ÇYDD olan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi’nin olağan kongresinde başkanlığa yeniden Nurcan Çınar seçildi. Dışa yönelik duyurusu yasal mevzuat gereği yerel basına verilmesi zaten mecburi ilanla sınırlı tutulan kongrede seçime Nurcan Çınar başkanlığındaki tek listeyle gidildi.

ÇINAR ve COŞKUN HARİÇ YENİLENDİ

Yönetim Başkan Çınar ve Nuray Coşkun hariç tamamen yenilendi. Basının da davet edilmediği kongre sonrası Başkan Nurcan Çınar temennilerinin yeni yönetim ile derneği daha ileriye götürmek olduğunu kaydetti.

YENİ YÖNETİM

Hafta sonu gerçekleşen kongreyle birlikte ÇYDD Gebze Şubesi’nin yeni yönetimi yine Nurcan Çınar başkanlığında Nuray Coşkun, Nazlı Acar, Gökhan Aktaş, Yasemin Altunkaya, Meltem Toker ve Özlem Sönmez’den oluştu.

ESKİ YÖNETİME TEŞEKKÜR

Yine Nurcan Çınar başkanlığındaki bir önceki yönetimde Ali Dursun Demir, Saime Tamer, Fatma Çoşkun, Yıldız Özbek, Nuray Coşkun ve Esen Ünal yer almıştı. Çınar yeni yönetimde kendisiyle birlikte Nuray Coşkun hariç tüm yönetimi yenilerken eski yöneticilere bugüne kadarki çabalarından ötürü teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.