ÇYDD Gebze Genel Başkan Yüksel’i ağırladı

ÇYDD Gebze Genel Başkan Yüksel’i ağırladı

ÇYDD Gebze Şubesi, ÇYDD Genel Başkanı Prof.Dr.Ayşe Yüksel’i ağırladı. Yüksel, “Bizler Atatürk’ün hayali olan medeni ülkelerin seviyesinin çok üzerine çıkabilmek için çalışıyoruz, emek veriyoruz” dedi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği – ÇYDD Gebze Şubesi, ÇYDD Genel Başkanı Prof.Dr.Ayşe Yüksel ve Genel Sayman Nilgün Polat’ı kahvaltılı toplantıda ağırladı. ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar ve yönetimi, Genel Başkan Yüksel’i şubeden burs alan öğrenciler ile biraraya getirdi. Etiler Marmaris Kafe’deki etkinliğe ADD Gebze Şube Başkanı Nilgün Aydın da katıldı.

MÜCADELE SÜRÜYOR

ÇYDD Genel Başkanı Prof.Dr.Ayşe Yüksel, 98 yaşındaki cumhuriyetin 70 yılının Atatürk’ün hayallerini yıkmakla uğraşanlara karşı de mücadeleyle geçtiğini ve geçmeye devam ettiğini söyledi. ÇYDD’nin efsanevi genel başkanı Prof.Dr. Türkan Saylan’a atıfta bulunan Yüksel, “Türkan Hocamız, ‘Asla umutsuz olmayacağız. Güneş ufuktan şimdi doğar’ derdi. Sevgili gençlere çok önem verirdi. Yaşamının zor günlerinde bile sizin için bir mektup yazdı. Yeni gelenlere Gebze Şubemiz mutlaka toplum mektupları kitabında okutacaktır.  

HEP GENÇLER İÇİN ÇALIŞTI     

Türkan Hocamız hayatı boyunca tüm hastalara şifa dağıtmak için uğraşmış. Kimsenin dokunmadığı cüzzamlı hastalara dokunmuş. Onları topluma kazandırmış. Çocuklarını okutmuş. Doktor, mühendis, öğretmen yapmış. Yetmemiş. Bütün çocuklara, gençlere ulaşayım demiş. Arkadaşlarıyla birlikte kurduğu Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nde hep gençler için çalışmış” dedi.

120 ŞUBEMİZLE

Üniversite gençlerinin ÇYDD için çok önemli olduğunu kaydeden Yüksel, “İyi ki ÇYDD çatısı altındasınız. Bizler genel merkez olarak 120 şubemizle hep ülkemizin aydınlığı için, çağdaş yarınlar için, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hayali olan medeni ülkelerin seviyesinin çok üzerine çıkabilmek için çalışıyoruz, emek veriyoruz” diye konuştu.

HEPİNİZ BİRER TÜRKAN SAYLAN OLUN

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda kısa bir açış konuşması yapan ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar, Türkan Saylan’ın hayatı ve mücadelesine dair örnekler verdi. Öğrencilerden Saylan aleyhine yapılan konuşmalara aldırmamalarını isteyen Çınar, “Hepiniz çok çalışın ve birer Türkan Saylan olun” dedi. Öğrencileri şubede yapılan çalışmalarda aktif görev almaya davet etti.

Programda öğrencilerde söz alarak ÇYDD Gebze’deki anılarını anlattı. Katkı ve desteklerinden ötürü ÇYDD’ye teşekkür etti.

 

birarada-030.jpg

 

yonetim-040.jpg

 

saygi-018.jpg

 

hatira-002.jpg

 

sohbet-017.jpg

 

ogrenciler-001.jpg

 

dortlu-007.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.