ÇYDD Çocuk Hakları Günü’nü unutmadı

ÇYDD Çocuk Hakları Günü’nü unutmadı

ÇYDD Gebze Şubesi, Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu ana sınıfı öğrencilerini hediyelerle sevindirdi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği – ÇYDD Gebze Şubesi, 20 Kasım’da kutlanan Dünya Çocuk Hakları Günü’nde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Şube Başkanı Nurcan Çınar ve yönetimi Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu ana sınıfı öğrencilerine 14 koli bebek, puzzle, çanta, boya ve oyuncak hediye etti. ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar, “Çocuk hakları, hem kanunen hem ahlaki olarak dünya üzerindeki bütün çocukların doğuştan sahip olduğu; eğitim, sağlık, yaşama, barınma; fiziksel, psikolojik veya cinsel sömürüye karşı korunma gibi haklarının hepsini birden tanımlamakta kullanılan evrensel bir kavramdır. 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Dünyanın daha yaşanabilir bir hal alması için çocukların mutlu, huzurlu ve güler yüzlü olması gerektiği düşüncesinden hareketle bir nebze olsun onların yüzünü güldürebilmek için ÇYDD Gebze Şubesi olarak bu etkinliği gerçekleştirdik” dedi. Çınar, Okul Müdürü Yalçın Yaman ve Müdür Yardımcısı Duygu Gezgin ile tüm öğretmenlere ilgilerinden ötürü teşekkür etti.

Haber: Aleyna SEVENCAN

 

cydd-2-002.jpg

 

cydd-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.