ÇYDD 31’inci yaşını kutladı

ÇYDD 31’inci yaşını kutladı

22 Şubat 1989’da kurulan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin 31’inci ÇYDD Gebze Şubesi tarafından düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, 22 Şubat’ta 31 yılı geride bıraktı. Kuruluşundan bugüne 113 şube,17 bini aşkın üye ve onbinlerce bağışçı ile ÇYDD 100 binden fazla öğrenciye burs imkânı sağladı. Atatürk ilke ve devrimlerini ve Cumhuriyet’in kazanımlarını koruma yolunda bilimsel düşünme ve  sorgulama yetilerini geliştiren, insan haklarına saygılı, çağdaş, eğitimli gençlerin yetişmesine destek olmak için çalışmalarını yürüten ÇYDD Gebze Şubesi  de kuruluş yıldönümünde üye ve gönülleri ile buluştu.

TEŞEKKÜR ETTİ 

ÇYDD Gebze Şubesi Başkanı Nurcan Çınar, “Sayın Türkan Saylan ve değerli arkadaşları tarafından çağdaş, Atatürk ilkelerine bağlı gençlerin yetişmesine katkı sağlamak için  1989 yılında  kurulan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne mensup olmaktan gururluyuz. Yıldönümümüz kutlu olsun. 150’yi aşkın üyemiz ve  onlarca bağışçımızın desteğiyle 50’yi aşkın kardelenimiz, 100’ü aşkın üniversite öğrencimize destek oluyoruz. Bu anlamlı günde bizlerle olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.   ÇYDD Gebze Şubesi’ne yeni katılan üyelere ÇYDD rozeti takdim edilen buluşma geleneksel ÇYDD Gebze toplantılarında olduğu gibi İzmir Marşı’yla bitti. (Haber Merkezi)
kutlama.jpgrozet-002.jpgsalon-022.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.