Cumhuriyet’in şanına  yakışır uğurlama

Cumhuriyet’in şanına yakışır uğurlama

CHP Gebze Gençlik Kolları solistliğini Başkan Fatih Altıparmak’ın üstlendiği açık hava konserinde Cumhuriyet Bayramı’nı Cumhuriyet’in şanına yakışır şekilde uğurladı

chp-gebze-6.jpg

Cumhuriyet Halk Partisi Gebze Gençlik Kolları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı açık hava konseri ile uğurladı. Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı dâhilinde CHP Gebze İlçe Örgütü’nün yer aldığı Eğrekçi İş Merkezi’nin tam önünde gerçekleşen konsere partililerin yanı sıra çok sayıda yurttaş da katıldı.

ALKIŞLIK PERFORMANS

Konserde solistliği CHP Gebze Gençlik Kolları’nın müzisyen sanatçı başkanı Fatih Altıparmak üstlendi. Altıparmak hem söyleyip hem oynarken, oyun esnasında kendisine eşlik eden CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ile çok renkli fotoğraf kareleri vardı. Bu esnada etkinliği takip edenler de iki başkanı coşkuyla alkışladı.

NEŞELENDİRMEK, ŞENLENDİRMEK İÇİN

Altıparmak konserin ardından gazetemize yaptığı kısa açıklamada, “Cumhuriyet Bayramımızı neşelendirmek şenlendirmek adına bizler gençlik kolları olarak böyle bir plan, proje yaptık. Böyle bir etkinlik yaptık. Çok mutluyuz, çok güzel tepkiler aldık. Çok güzel, Cumhuriyet Bayramımıza yakışacak şekilde eğlendik. Gelen herkesin ayaklarına sağlık” dedi.

7 KİŞİLİK SAZ EKİBİ

 

chp-gebze-3.jpg

Solistliğini CHP Gebze Gençlik Kolları Başkanı Fatih Altıparmak’ın üstlendiği konserde Altıparmak’a saz ekibinde Resul Delen (Bas gitar), Yasin Demirtaş (Klavye), Orhan Kopar (Elektrosaz), Onur Can (Elektrogitar), Semih Seyran (Klarnet), Erdem Çimenoğlu (Kemençe) ve Mert Kutlu (Bağlama) eşlik etti.    

BARIŞ BEŞİROĞLU’NDAN İADE-İ DESTEK!

 

chp-gebze-4.jpg

Konseri CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ile ana kademe, kadın ve gençlik kollarının yönetici ve üyeleri ile birlikte çok sayıda partili ve vatandaş keyifle dinleyip şarkılara türkülere coşkuyla eşlik etti. Gebze Kahveciler Odası Başkanı Barış Beşiroğlu da etkinliği takip edenler arasında yer edindi. Pandemi sürecinde kahveci esnafının yaşadığı mağduriyeti ifade ettiği zamanlarda CHP Gebze İlçe Örgütü’nü yanında gören Başkan Beşiroğlu konserde CHP’lilere destek verdi.

ÜÇ İLÇEDEN ESKİ BAŞKANLAR KONSERDE

 

chp-gebze-8.jpg

ADD Gebze Şube Başkanı Nilgün Aydın, CHP Gebze İlçe eski Başkanı Avukat Recep Dursun, Gebze Gençlik Kolları eski Başkanı Esener Eşsiz, Darıca Kadın Kolları eski Başkanı Oya Akdeniz, Çayırova Kadın Kolları eski Başkanı Suna Çınar, CHP Kurultay Delegesi Olcay Öğüt, CHP İl Disiplin Kurulu Üyesi Rasim Ababay, Gebze EYT Derneği yönetim kurulu üyeleri de konsere katılıp keyifle takip etti.  (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.