Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında iktidara geliyoruz

Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında iktidara geliyoruz

CHP Çayırova İlçe Örgütü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Cumhuriyet yürüyüşü ile kutladı. Başkan Soyluçiçek, Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında hep birlikte iktidara doğru geldiklerini söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi – CHP Çayırova İlçe Örgütü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı görkemli bir fener alayı ve ardından konserle kutladı. İnönü Mahallesi’nde; Muammer Aksoy ile Pir Sultan Abdal Caddeleri’nin birleştiği kavşakta başlayan yürüyüş Muammer Aksoy Caddesi ve Aşık Mahsuni Şerif Parkı üzerinden sürerek Ahmet Yesevi İlkokulu önünde sona erdi. Sanatçılar Cemal Kaya ve Murat Kanık’ın sahne aldığı konser de bu meydanda gerçekleşti. CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, CHP’nin kazandığı 1999 yerel seçim çalışmalarının aynı meydanda, bir kamyon üzerinde verilen konserle başladığını hatırlatıp aynı meydanı yeniden seçmelerinin tesadüf olmadığını söyledi.

cihan-008.jpg

COŞKULU YÜRÜYÜŞ

Yürüyüşe CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri, çok sayıda partili ve vatandaş ile birlikte CHP Kocaeli eski Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan ve eşi Dilek Kaplan, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Emek Mahallesi Muhtarı Hüseyin Çapkın da katıldı. Yürüyüş esnasında devasa büyüklükte Türk Bayrağı açılırken partililer de üzerlerinde sadece Türk Bayrağı taşıdı. Yürüyüşte sık sık “Mustafa Kemal’in askerleriyiz”, “Türkiye laiktir laik kalacak” ve benzeri sloganlar atıldı.

 

kaplan.jpg

 

halay-007.jpg

 

muhtar-006.jpg

 

meclis-012.jpg

 

mesale-002.jpg

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek yürüyüş sonrası, konser öncesi yaptığı konuşmada özetle şunları kaydetti: “Tarihimizin çok önemli bir dönüm noktası olan Cumhuriyet’in ilanının 98’nci yıldönümünde, Cumhuriyet’in bu gururlu gününde beraber yürüyoruz. Hepimizin bayramı kutlu olsun.

CUMHURİYET İLE TAÇLANDI

Asırlardır hürriyet, bağımsızlık ve onurundan ödün vermeden yaşamış milletimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde adeta küllerinden yeniden doğarak şahlanışa geçişini Cumhuriyet ile taçlandırmıştır. Milletimiz tarihten günümüze, ülkemize vatanımıza saldıran düşmanların emellerini birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla bertaraf etmiş, bundan sonra da aynı kararlılıkla bertaraf edecektir.

DAHA İLERİ TAŞIMAK İÇİN

Bizler tarihten aldığımız güçle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘En büyük eserim’ diye nitelendirdiği Cumhuriyetimizi birlik beraberlik içinde daha ileri noktalara taşımak için buradayız. Bu duygularla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere geçmişten günümüze vatanımız milletimiz uğruna canlarını seve seve feda eden şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle şükranla yad ediyoruz. Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyorum.”

HERKES ALANA İNSİN

Başkan Soyluçiçek sözlerini partilileri motive eden cümlelerle tamamladı. Soyluçiçek, “Halkın iktidarında buluşmak için herkes alana insin. Bu bayrak biz var olduğumuz sürece dalgalanacak. Emperyalizmin bizleri almaya gücü yetmeyecek. Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında Kuvayi Milliye ruhuyla hep birlikte iktidara geliyoruz. Geliyor gelmekte olan” diye konuştu.

yuruyus-1.jpg

 

yuruyus-2-004.jpg

 

yuruyus-3-001.jpg

 

yuruyus-4.jpg

 

yuruyus-5.jpg

 

yuruyus-6.jpg

 

yuruyus-7.jpg

 

yuruyus-8.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.