Cumhuriyet’imizin 98’nci yılı kutlanıyor

Cumhuriyet’imizin 98’nci yılı kutlanıyor

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 98’nci yılı, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları bu3gün çelenk sunumu ile başladı. Kutlamalar yarın yoğun programla devam edecek

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 98’nci yılı, Cumhuriyet Bayramı tüm ülkede ve ilçemiz Gebze’de kutlanmaya başladı. Gebze’de ilk tören bugün Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda, Gebze Belediyesi ek hizmet binası önünde gerçekleşti. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay ile bürokratların, AKP Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş’in, okul müdürleri ve öğrencilerin katıldığı tören Atatürk Anıtı’na Gebze Kaymakamlığı ve Gebze Belediyesi’nin çelenklerinin Kaymakam Mustafa Güler ve Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz tarafından bırakılması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Halk Eğitim Merkezi halk oyunları topluluğunun gösterisi ile süren program Osmangazi İlköğretim Okulu öğrencisi Egehan Karadaş’ın Zafere Doğru adlı şiiri okuması ile sona erdi.

Cumhuriyet Bayramı resmi kutlamalarına yarın devam edilecek. Sabah 09.30’dan itibaren Kaymakam Mustafa Güler tebrikleri kabul edecek. 10.15’ten itibaren yine Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’ndaki tören ve etkinliklerle kutlama programı devam edecek.

 

kaymakam-004.jpg

 

uclu-011.jpg

 

toren-007.jpg

 

folklor.jpg

 

siir.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.