Cumhuriyetimiz 97 yaşında

Cumhuriyetimiz 97 yaşında

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Laik, Demokratik Cumhuriyet 97 yaşandı. Gebze’de dün resmi tören gerçekleştirildi, bugün ise siyasi partiler ve STK’lar tarafından alternatif kutlama yapılacak.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. Yılı etkinlikleri kapsamında dün Gebze Kent Meydanı Belediye Hizmet Binası önünde Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi.

Programa Gebze Kaymakamı Sayın Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Hasan Aslan, Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, AK Parti  İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İYİ Parti İlçe Başkanı Burak Uluköylü, MHP İlçe Başkanı  Serkan Kural,  Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Barış Eke, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay, kurum ve kuruluş müdürleri, gaziler, okul müdürü, öğretmen, öğrenci ve Gebzeli vatandaşlar katıldı. 

ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNULDU

Pandemi kurallarına azami ölçüde dikkat edilen programda Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığının çelenk sunumundan sonra Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ebediyete irtihal etmiş tüm şehitler için bir dakikalık Saygı Duruşu ardından İstiklal Marşımının okunması ile program son buldu.

Bugün ise  Kaymakam Güler  hükümet konağı önünde  09.40’da tebrikleri kabul edecek ardından  Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi  bahçesinde tören gerçekleşecek.

3-037.jpeg2-067.jpeg1-031.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.