Cumhuriyetimiz 96 Yaşında

Cumhuriyetimiz 96 Yaşında

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 96. Yıl dönümü ülke genelinde olduğu gibi Gebze’de de tören ve etkinliklerle kutlanacak.

Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 96. Yıl dönümü ülke genelinde olduğu gibi Gebze’de de tören ve etkinliklerle kutlanacak.
Cumhuriyetin kuruluşunun 96. Yıl dönümü münasebetiyle dün Gebze Kent Meydanında düzenlenen törende ilçe protokolü Atatürk Anıtına çelenk sundu.
KENT MEYDANINDA İLK TÖREN
Cumhuriyetin kuruluşunun 96. Yıl dönümü münasebetiyle Gebze Kent Meydanında düzenlenen törende ilçe protokolü Atatürk Anıtına çelenk sundu. Çelenk sunma programına Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Garnizon Komutanı Binbaşı Ramazan Uydaş, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Muhammed Hasan Aslan, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri, gaziler ve öğrenciler katıldı. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze Garnizon Komutanı Binbaşı Ramazan Uydaş Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu.
KAVAK CADDESİ’NDE 
Gebze’de ikinci tören ise bugün sabah 09.30’da Gebze hükümet konağında Kaymakam Mustafa Güler’ni tebrikleri kabulü ile başlayacak. Törenlere daha sonra Kavak Caddesi’nde  geçit töreni ile devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.