Cumhuriyeti yürüyüşle selamlayıp şarkı türkü bandoyla kutlayacaklar

Cumhuriyeti yürüyüşle selamlayıp şarkı türkü bandoyla kutlayacaklar

CHP Çayırova İlçe’de Binali Eniş başkanlığındaki yeni yönetimin ilk milli bayram sınavı, parti adıyla özdeş olana denk geldi. 99’ncu yılı önce yürüyüşle selamlayıp sonra şarkı türkü bandoyla kutlayacaklar

Cumhuriyet Halk Partisi – CHP Çayırova İlçe Örgütü’nde Binali Eniş başkanlığındaki yeni yönetim, ilk milli bayram sınavını Cumhuriyet’in 99’ncu yılına denk gelen Cumhuriyet Bayramı’nda verecek. Bu bağlamda etkin bir program hazırlayan yönetim bayramı halkla kutlamak için önce Fatih Tüneli’nden bando grubu eşliğinde yürüyüş düzenleyecek. Yürüyüşün hemen ardından şarkılı, türkülü, halaylı konser düzenleyecek.

29 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek program kapsamında program saat 18.00’den itibaren Yenimahalle, Fatih Caddesi girişindeki tünelde toplanmayla başlayacak. Oradan; Yavuz Sultan Selim Caddesi’nde Gebze Belediyesi Adem Yavuz Sabit Pazarı yanındaki İnci Düğün Davet Salonu’nda bando eşliğinde yürünecek. Kitle Fatih Caddesi üzerinde 5219 Sokak’a kadar geldikten sonra Yavuz Selim Caddesi’ne yönelecek.

 

chp-cayirova-1.jpg

Birbirinden değerli sanatçılar Taner Özdemir ve Aydın Bolat ile Grup Düş’ün peşpeşe sahne alacağı müzik şöleninde Cumhuriyet şarkılar, türküler, halaylar, oyun havaları ile kutlanacak.

BAŞKAN ENİŞ’TEN DAVET

CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş tüm Çayırovalılar’ı konsere davet ederken şunları söyledi: Sevgili Çayırovalılar. 29 Ekim Cumartesi günü; Cumhuriyetimizin ilanının 99. yıl dönümü olan bu anlamlı ve özel günde siz değerli hemşehrilerimiz ile bir araya gelmek için “Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı” hazırladık. Bayramımızı birlikte kutlamak için tüm Çayırovalılar’ı programımıza davet ediyoruz.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.