“Cumhuriyet gençlerin omuzlarında yükseliyor”

“Cumhuriyet gençlerin omuzlarında yükseliyor”

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Güler mesajında şunları ifade etti:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda ilk adımı oluşturan ve Milletimizin kaderini değiştiren 19 Mayıs 1919’un, 101.yıl dönümünü milletçe hep birlikte kutlamanın sevincini yaşıyoruz.
  19 Mayıs Cumhuriyetimizin gençlerimizin omuzlarında yükseleceğine olan inancın ifadesidir. Bu nedenledir ki, bizler, gençlerimizi el üstünde tutuyor, gençlerimizin geleceğine yatırım yapmayı, bu ülkenin geleceğine yatırım yapmak olarak telakki ediyoruz.

EMANETİ SONSUZA KADAR KORUMAK

Sevgili gençler, bu değerli emaneti sonsuza kadar korumak ve gelecek nesillere en iyi şekilde bırakmak en önemli görevinizdir. Kendinizi gelişmeye, yeniliğe açık, bilgi toplumunun gerektirdiği niteliklere sahip gençler olarak yetiştirmeli ve geleceğe güvenle bakmalısınız. Damarlarınızdaki asil kan ve sahip olduğunuz  milli ruh ve şuur ile ülkemizi bugünkü seviyesinden çok daha ileriye götüreceğinize inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor; geleceğimizin teminatı olan sevgili gençlerimizin ve değerli halkımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı içtenlikle kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.