Cumhuriyet coşkusunu  Manga konseriyle yaşadılar

Cumhuriyet coşkusunu Manga konseriyle yaşadılar

Cumhuriyet Bayramı’na özel kutlamalarla İzmit’in her köşesinde bayram coşkusunu hissettiren İzmit Belediyesi, arabalı Manga konseri ile İzmitlilere unutulmaz bir gece yaşattı

Pandemi süreci dolayısıyla arabalı olarak 41 AVM Otoparkı’nda gerçekleşen Manga konseri ile Cumhuriyet Bayramı tüm kentte aynı coşku ile hissedildi. Türk alternatif rock müziğinin önemli temsilcilerinden Manga, Cumhuriyet’in kuruluşunun 97. yıl dönümü kutlamaları kapsamında 41 Burda AVM Açık Otoparkı’nda İzmitlilerle buluştu. Pandemi koşullarına uyularak ve arabalı düzenlenen konserle, İzmitliler cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşadı.

 

KENTİMİZE ARMAĞAN OLSUN

 

Cumhuriyetin 97. yılına özel düzenlenen arabalı Manga konserinin açılış konuşmasını gerçekleştiren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet; ‘‘Cumhuriyet bizim her şeyimiz, Atamızın bize emaneti olan bu cumhuriyeti; korumak, gelecek nesillere aktarmak, hepimizin, Türk gençliğinin görevi ve sorumluluğu. Biz de göreve geldiğimizden beri milli değerlerimizi ve milli bayramlarımızı en büyük coşkuyla, bu bayramlara yakışır, kahramanlarımızın bize emanet ettiği bu değerlere sımsıkı sarılarak kutlamak adına var gücümüzle bu coşkuyu, bu kentte yaşatmaya çalışıyoruz. Bugün burada bu coşkuya ortak olduğunuz için öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün anlamlı bir gün, Cumhuriyetimizin kuruluşunun ve kurtuluşunun 97. yıl dönümü, hepimize, kentimize, çocuklarımıza, insanımıza kutlu olsun. Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun değerli İzmitliler. Başta Atamız Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün silah arkadaşlarına, bütün şehitlerimize rahmet diliyorum, bütün gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum, iyi ki bu vatanı bize emanet etmişler, iyi ki özgürlüğümüzü, bağımsızlığımızı bize armağan etmişler, bu anlamda Türk gençliği adına onurluyuz, gururluyuz, bugün İzmit’te bu coşkuyu hep beraber yaşıyoruz.’’ dedi. 

1-279.jpg3-391.jpg4-332.jpg5-197.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.