‘Cumhuriyet Cesur İnsanların Zaferidir’

‘Cumhuriyet Cesur İnsanların Zaferidir’

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesaj yayınladı.

“Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran kadrolar en güç durumda dahi cesurca hareket etmiş ve bu cennet vatanı ve cumhuriyeti bize bırakmışlardır, bugün biz de cesurca hareket edeceğiz, ülkemize ve cumhuriyetimize sahip çıkacağız”dedi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç da, mesajında cumhuriyetin önemine değinerek özetle şunları ifade etti:

Cumhuriyetimizi kuran ve vatanımızı işgalden kurtaran kadrolar, o şartlar altında cesurca bir harekette bulunmuş, çok uzunca bir süredir devam eden, her söylediği kanun olan bir sisteme ve yurdu işgal eden düşmanlara karşı dur demişlerdir. Ve böylece yıkılmış bir devletin küllerinden genç ve modern Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuşlardır. Bu bakımdan cumhuriyet cesur insanların zaferidir.

CUMHURİYETE VE HALKIN İRADESİNE SAHİP ÇIKMAK

Her zaman olduğu gibi bugün de cumhuriyetimizin cesur insanlara ve halkın kendi iradesine sahip çıkmasına ihtiyaç vardır. 

Demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti; dil, din, ırk, inanç ve cinsiyet farkı gözetmeksizin bütün vatandaşlarımızın ortak adı olmaya bugün olduğu gibi yarın da devam edecektir. Cumhuriyetin 97. yıl dönümünde başta Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve özlemle anıyorum”.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.