Cumhuriyet Bayramı da özünde çocuk bayramı

Cumhuriyet Bayramı da özünde çocuk bayramı

Çayırova Sazlıdere’de KBB Başkanı Tahir Büyükakın’ın ilk sözü hayata geçti. Çocuk parkı için ilk kepçe vurulurken Cumhuriyet Bayramı’nı çocuklar ayrı heyecanla karşıladı

Çayırova İlçesi, Gebze Bölgesi ve gerekse Kocaeli gündeminde yer edinen kentsel dönüşüm sancısı yaşanan Sazlıdere’de sadece ihtiyaca binaen tasarlansa da ilk çocuk parkının kazması, vuruldu. Geçtiğimiz hafta semte gelip geniş çaplı bir incelemede bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Çayırova ve Büyükşehir Belediyeleri tarafından çöp toplama hariç belediye hizmeti üretilmeyen Sazlıdere’nin belediye ihtiyaçları doğrultusunda önceliğinin çocuk parkı olduğunu söylemiş ve gerekli talimatları Sazlıdereliler’in önünde vermişti.

Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm kapsamında olan Sazlıdere’de afili bir park inşa etmeyecek, oyun gruplarının yer alacağı geçici bir park kuracak. Ancak bu bile Cumhuriyet Bayramı öncesi Sazlıdereli çocukları heyecanlandırmaya, ailelerini mutlu etmeye yetti. Sadece dini bayramlar değil aslında milli bayramların, sadece 23 Nisan değil tamamının özünün çocuk bayramı olduğu, açığa çıktı. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.