Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nden kan bağışı

Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nden kan bağışı

 Cumhuriyet Anadolu Lisesinin Türk Kızılay’ı Gebze Şubesi iş birliğiyle organize ettiği proje kapsamında ‘Belki Umut Sensin’ sloganıyla Mehmetçik...

 

Cumhuriyet Anadolu Lisesinin Türk Kızılay’ı Gebze Şubesi iş birliğiyle organize ettiği proje kapsamında ‘Belki Umut Sensin’ sloganıyla Mehmetçik için kan bağışı etkinliği düzenlendi. Cumhuriyet  Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile çok sayıda veli ve mahalle sakininin katıldığı etkinlikte vatan uğruna canlarını ortaya koyan Mehmetçik için kan bağışında bulunuldu. Cumhuriyet Anadolu Lisesi kapalı spor salonunda kurulan kan bağışı alanına toplumun her kesiminden yoğun bir ilgi gösterildi.

Okul Müdürü Selim Akbulut, “Ülkemizin tek vücut olmaya her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğu bir süreçte cephede kararlı ve şerefli bir mücadele ortaya koyan fedakâr Mehmetçik’imizin yanında, arkasındayız. Bizim inancımızda veren elin alan elden haberdar olmaması esası vardır. Kızılay aslında çok önemli bir faaliyet yürütmektedir. İyiliği yapan kime yaptığını bilmeden yapıyor.” diyerek projede emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere, Türk Kızılay’ı Gebze Şubesi yetkililerine ve projeye destek olan tüm vatandaşlara müteşekkir olduklarını ifade etti.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.