Cumaköy’e mesire alanı yapılıyor

Cumaköy’e mesire alanı yapılıyor

Gebze’ye yeni bir mesire alanı Cumaköy’de yapılacak. Yapım ihalesi aşamasındaki mesire alanı önümüzdeki sezon hizmete girecek.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, hafta sonu düzenlediği basın toplantısında yapılan ve yapım aşamasında olan projelere de yer verdi. Buna göre Gebze’ye yeni bir mesire alanı Cumaköy’de kazandırılacak. Yapım aşamasında olan yeni mesire alanının, önümüzdeki sezona yetiştirilip hizmete girmesi amaçlanıyor. Başkan Büyükgöz, eski adliye binasındaki çalışmalara dairse şunları kaydetti:

 

GENÇLİK MERKEZİNE AKILLI SİSTEM

 

“Eski adliye binasının bakım onarımı hızlı bir şekilde devam ediyor. Burası Türkiye’de ilk ve tek, özellikli akıllı sistem ile donatılacak. Şu anda yazılım çalışmalarını başlattık. Günlük bin 500 – 2 bin gencimiz buradan faydalanacak. Gebze Gençlik Merkezi (GGM) ismiyle hizmet sunmuş olacak. Öğrenci binaya kart ile giriş yapacak ve anında ailesine mesaj ulaşacak. Binadan erken çıkar kaytarırsa yine aileye çıkış yaptığına dair mesaj gidecek. Dolayısıyla çocukların tamamen güvenli şekilde faaliyette bulunmalarını sağlamış olacağız.”

Haber: Arzum KAYMIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.