Cuma pazarı el yaktı!

Cuma pazarı el yaktı!

(ÖZEL HABER)ZAM ŞAMPİYONU ENGİNAR OLDU Cuma pazarı el yaktı! Gebze’nin en büyük ve en eski pazarı olan Cuma Pazarı’nda bu hafta tezgâhlarda...

(ÖZEL HABER)

ZAM ŞAMPİYONU ENGİNAR OLDU 

Cuma pazarı el yaktı!

 

Gebze’nin en büyük ve en eski pazarı olan Cuma Pazarı’nda bu hafta tezgâhlarda yerini yeni alan enginar pazarın zam şampiyonu oldu.

Gebze’nin en büyük ve en eski pazarı olan Cuma Pazarı’nda bu hafta havaların soğuk olmasından dolayı sebze ve meyve fiyatlarında artış olduğu görüldü. Cuma Pazarı’nda bu hafta domatesin kilosu 4 TL’ye satılırken salatalık ise 3 TL’den 4 TL’ye çıktı. Havaların soğumasından dolayı pazarda yeşilliklerin fiyatlarında artış olduğunu görüldü. Pazarda kıvırcık 1 TL’den 2 TL’ye çıkarken geçen hafta 1 TL’ye satılan yeşil soğanın da bu hafta 2 TL’den satıldı.

ENİGİNAR TEZGAHLARDA YERİNİ ALDI

Cuma Pazarı’nda bu hafta kuru soğanın fiyatında değişim olmazken geçen hafta 1 TL’ye satılan patates bu hafta 2,5 TL’den satıldığı görüldü. Pazarda bu hafta fiyatları artan yine kış meyveleri oldu.  Cuma Pazarı’nda bu hafta elma 4 TL’den mandalina ise geçen 3 TL’den satılırken bu hafta 5 TL’ye, portakal 2,5 TL’den 4 TL’ye ve nar ise 4 TL’den 5 TL’ye çıktığı görüldü. Cuma Pazarı’nın bu haftaki zam şampiyonu ise enginar oldu. Pazardaki tezgâhlarda yerini alan enginarın tanesi 5 TL’den satıldı.

 

Haber:  Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.