Covid’den Ders Almadık: Cem evi önüne koltuk bırakıldı

Covid’den Ders Almadık: Cem evi önüne koltuk bırakıldı

Dünyada insanlığın sebep olduğu Covid ile boğuşan insanlık, Covid’den de ders almadı. Çayırova’da kamu zararlısı iki ayaklı bir veya birkaç canlı tarafından kullanılmış koltuk, rastgele budanmış ağaç artığı cem evi önüne bırakıldı

Yorum Haber

 

Çayırova’nın Özgürlük Mahallesi’nde, Abdal Musa Cem Evi önüne gelişigüzel bırakılan kullanılmış koltuk takımı ile rastgele budanmış ağaç atıkları, pes dedirtti.

 

İnsanlık; doğaya ve tüm canlılara verdiği zararın bedeli olarak önce iklimlerin dengesini bozup ardından yeni ve ölümcül virüslerin türemesine sebep olurken, Covid’in üstelik her gün bir önceki günü aratan rekor üstüne rekorlarıyla boğuşurken, gereken ders hala alınmadı.

abdal-musa-cem-evi-102.jpgGeniş kitleler tarafından kullanılan cem evi önüne; kamu zararlısı iki ayaklı bir veya birkaç canlı tarafından kullanılmış koltuk, rastgele budanmış ağaç artığı cem evi önüne bırakıldı.

 

İHBARIMIZ ÜZERİNE HEMEN KALDIRILDI

 

555-008.jpg

 

Üzerinde Covid-19 virüsü taşıma riski de bulunan koltuk, Çayırova Belediyesi’ne görür görmez yaptığımız ihbardan çok kısa bir süre sonra bulunduğu yerden kaldırıldı.

 

Şeklen insana benzediği kesin iki ayaklı kent ve kamu zararlısı canlıların belediye tarafından teşhisi halinde, teşhir edilmesi bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.