Corona Virüsü konferansı düzenlendi

Corona Virüsü konferansı düzenlendi

Türk ocaklarında bu haftaki Ocakbaşı sohbetinin konusu Corona virüsü oldu.

Ülkemizi ve halkımızı ilgilendiren her konuda en doğru kişiden en doğru bilgileri düzenledikleri sohbetler, söyleşiler ve konferanslar ile kamuoyuyla paylaşan Türk ocaklarında bu haftaki Ocakbaşı sohbetinin konusu Corona virüsü oldu.
Ev sahipliğini Türk Ocakları Kocaeli şube başkanı Yücel Alpay Demir'in yaptığı, Viral enfeksiyonlar konusunda uzman olan Dr Halil İbrahim Kahraman'ın konuşmacı olduğu konferansa, Aydınlar ocağı başkanı Süleyman Pekin, Selçuklu düşünce Kulübü Başkanı Niyazi Aksoy ve çok sayıda dinleyici katıldı.
Dr. Halil İbrahim Kahraman konuşmasına; Öncelikle tarihte milyonlarca insanın ölümüne yol açan Kolera, Jüstinyen Salgını, dizanteri ve veba gibi evleri şehirleri mezarlığa çeviren pek çok Viral enfeksiyonunun olduğunu belirtti. 
 Kahraman,  insanlık tarihinin bulaşıcı hastalıklar yüzünden milyonlarca kayıp verdiğini, 2020 yılının vebası olmaya aday olan Corona virüsünün de onlar gibi bir virüs olduğunu ve virüslerden arındırılmış bir dünyanın mümkün olmadığını virüs olmazsa canlı yaşamının olamayacağını bilerek tedbirli yaşamalıyız dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.