Çorapsız hizmet için aday adayı oldu

Çorapsız hizmet için aday adayı oldu

 Çayırova Belediye Başkan yardımcısı Bülent Çorapsız 2014 yerel seçimlerinde Çayırova Belediye Başkanı olmak için aday adaylığı başvurusunda...

 

Çayırova Belediye Başkan yardımcısı Bülent Çorapsız 2014 yerel seçimlerinde Çayırova Belediye Başkanı olmak için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Bülent Çorapsız’ın aday adaylığı tanıtım toplantısında konuşan İlçe Başkanı Nazmi Özmen, ilçe olarak tarihi günlerden birine tanıklık ettiğini söyleyerek, “Diğer partiler belediye başkanlığı için aday bile bulamazken partimizden belediye başkan olmak için aday adaylığı başvuru sayısı 13’ yükselmiştir” dedi. Bülent Çorapsız’ın aday adaylığını kutlayan Başkan Özmen, “Partimizin yakından tanıdığı kardeşim Bülent Çorapsız bugün aday adaylığı başvurusunda bulunmuştur. Aday adaylığının hayırlı olmasını diliyor çıkmış olduğu bu yolda yolu açık olsun” ifadelerini kullandı.

BAHANE DEĞİL ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ

 

Başkan Nazmi Özmen’in konuşmasından sonra söz alan aday adayı Bülent Çorapsız, “Belediye Başkan yardımcılığım döneminde 100 bini aşan nüfusuyla sürekli göç alan bu güzide ilçemizde sorun arayan değil çözüm üreten, bahane içinde olan değil hizmet anlayışı içerisinde hareket ettim. Yeniden bu anlayışta hareket etmek için aday adayı oldum” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.