“Çok sığ ve dar kafalısın”

“Çok sığ ve dar kafalısın”

  MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı, Genç Kocaeliler Derneği'ni ziyaret etti. Sohbet esnasında dernek yöneticileri tanıyan...

 

 

MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı, Genç Kocaeliler Derneği'ni ziyaret etti. Sohbet esnasında dernek yöneticileri tanıyan ve kadının önemine değinen MHP Büyükşehir belediye başkan adayı Sancaklı, “Siyasette kadın olmazsa olmuyor. Her şeyin ayarını biliyorlar. Bayanların mecliste de çok olması gerekiyor. Bizim partimizde de bayanlar çok az. MHP; anasına, eşine, kız kardeşine çok önem veren zihniyet ama uygulamaya geldiğinde benim işim var deniliyor. Uygulamada buna çok önem vermiyoruz” diye konuştu. 

  

KAHVE İÇMEYE DAVET ETTİ

MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı daha öncede GKD'ye konuk olduğunu ifade edip eğer isterlerse GKD'li üyelerle projede yer alabileceklerini söyleyerek  “Kendilerinden bazı konularda fikir alacağız. Eğer isterlerse kendileri proje ekibimize katılıp bu şehrin geleceğiyle ilgili projelerde yapacağız. Tempomuz hızlanacak, biz hazırız. 31 Mart günü de sizleri kahve içmeye davet ediyorum” diye konuştu. 

 

ÇOK SIĞ VE DAR KAFALI

 

Büyükşehir Belediye Başkanının kendisine karşı  eleştirmesine cevap veren Sancaklı, “Kendisi çok sığ, dar kafalı bir açıklama yapmış. Kendisi bizim vizyonumuzu, bizi anlamayacak kapasitede olduğunu bir kez daha gösterdi. Korkunun ecele faydası yok. Ben Karaosmanoğlu'nun yerinde olsam bir sonraki seçimde MHP 6-7 milletvekili çıkaracaktır. Bundan sonra kendisi siyaset geleceğini düşünsün. Bu kadar vizyonsuz bir ekipten vizyonlu cevap da beklemek pek mümkün değil tabi” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.