Çocuklar Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’ne akın etti

Çocuklar Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’ne akın etti

Sömestr tatilinde çocuklar için Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde eğlence dolu bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

2-284.jpg3-115.jpg

 

Ücretsiz olarak düzenlenen etkinliklerde çocuklar için özel müzik gösterisi, tiyatro ve sinema etkinlikleri düzenlendi.  Etkinliklere adeta akın eden Gebzeli çocuklar sömestr tatilinde doyasıya eğlendi.

TİYATRO VE MÜZİK GÖSTERİSİ

Birbirinden eğlenceli etkinliklerde tiyatro ve müzik etkinliklerine katılım çok yoğun oldu. Çocuklar Volkan Abi’den eğitici çocuk şarkıları tiyatro ve müzik gösterisi ile neşeli çocuk şarkıları dinleme fırsatı buldu. Hababam Efsanesi isimli çocuk tiyatrosu ise İnek Şaban'dan Tulum Hayri'ye genç karakterleri 'Hababam Sınıfı' dönem kostümleriyle de çocuklara 70'li yılların nostaljisine tanıklık etme fırsatı sundu.

ÇOCUK SİNEMASI

Etkinliklerde sinema ve tiyatro gösterimleri de büyük ilgi çekti. Karlar Karalicesi:3 Ateş ve Buz çocuk sineması, Mojo Oyuncu Gordaya Karşı isimli çocuk tiyatrosu, Ayı Kardeşler: Farklı Dünyalar çocuk sineması ile sinema ve tiyatroya doyan Gebzeli çocuklar tatil boyunca birbirinden farklı ve eğlenceli etkinlikle güzel bir yarıyıl tatili geçirdi. Yarıyıl tatili için Gebzeli çocuklara özel hazırlanan etkinliklerde kahkahaya boğulan, güldürürken de öğreten sinema ve tiyatro oyunlarıyla neşeli bir tatil geçirmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.