‘Çocuklar için sağlıklı bir aile ortamı’

‘Çocuklar için sağlıklı bir aile ortamı’

  ** Gebze Final Okulları tarafından düzenlenen seminerde konuşan Doğan Cüceoğlu, “Anne ve baba sağlıklı bir aile ortamı yetiştirmeden çocuğun...

 

 

** Gebze Final Okulları tarafından düzenlenen seminerde konuşan Doğan Cüceoğlu, “Anne ve baba sağlıklı bir aile ortamı yetiştirmeden çocuğun sağlıklı yetişmesi beklenemez.” dedi.

 

Final Okulları tarafından dün ‘Ailede İletişim ve Başarı’ konulu bir veli semineri gerçekleştirildi. Gebze Ramada Encore Otel’de düzenlenen seminere Final Eğitim Kurumları Kurucusu İhsan Özen, Gebze Final Okulları Müdür, Gebze Final Eğiti Kurumları Kurucusu Hasan Kurtay, Gebze Final Temel Lisesi Müdürü Orhan Koç ve çok sayıda veli katıldı. Seminerde ilk olarak Final Eğitim Kurumları Kurucusu İhsan Özen bir konuşma yaparak, “Final Okulları olarak 38 yıldır okul hayatının içerisindeyiz. İlk olarak dershane olarak ardından okullar olara faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.

ÇOCUKLARIMIZA YATIRIM YAPMALIYIZ

Bugün itibariyle kampuslarımız, temel liseler, çok amaçlı ve kişisel gelişim kurslarımız var. 477 kurum olarak faaliyetlerimize devam ediyoruz. Çocuklarınıza yatırım yapmazsanız onlara bıraktıklarınızı daha sonraki nesillere bırakamıyorlar. Çocuklarımıza yatırım yapmalıyız. Geleceğe bir şey emanet etmek istiyorsak çocuklarımıza yapacağımız yatırımdır. O yatırım da eğitimle olur.” dedi. İhsan Özen’in ardından Gebze Final Eğiti Kurumları Kurucusu Hasan Kurtay, “Gebze Final Eğitim Kurumları 2003-2004 eğitim öğretim yılında dershane olarak eğitim hayatına başladık.

DOĞA İLE İÇ İÇE OLACAKLAR

Son 3 yıldır temel liseye dönüştük. Bu süreçte GOSB’ta ana okul, ilkokul ve ortaokul binamızı başlatıyoruz. Atatürk ilkelerine bağlı, yeteneği doğrultusunda kendini yetiştirmiş mutlu çocuklar yetiştirmek istiyoruz. Her işin içine sevgiyi katınca güzel ve kalıcı şeylerin olduğunu gördük. Bu açtığımız okulda da sevgi hedefi olarak açacağız. Her öğrencimizin doğa ile içe içe olacaklar.” şeklinde konuştu. Seminerde son olarak ise Doğan Cüceoğlu, “Anne ve baba sağlıklı bir aile ortamı yetiştirmeden çocuğun sağlıklı yetişmesi beklenemez.” diye belirtti. Cüceloğlu seminere katılan velilere önemli bilgiler verdi.





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.