Çocuklar “Hayalindeki Dilovası’nı çizecek!

Çocuklar “Hayalindeki Dilovası’nı çizecek!

Dilovası Belediyesi, Koronavirüs nedeniyle ara verilen eğitim öğretim döneminde, evde kalan çocuklar için “Hayalimdeki Dilovası” ödüllü resim yarışması düzenliyor.

Bilim Kurulu Koronavirüs tehdidi sebebiyle Türkiye'de eğitim gören ilk-orta ve liseleri 16 Mart 2020 tarihi itibari ile tatil etmiş ve eğitimlerine uzaktan eğitimle sürdürmeleri kararını vermişti. Yine Bilim Kurulu tarafından alınan karar ile 20 yaş altı gençlerin sokağa çıkması yasaklanmıştı.

“SANAT EVE SIĞAR”

Tüm bu gelişmelerin ardından “Evde Kal” çağrısına uyarak evde kalan öğrencilerin nitelikli vakit geçirebilmeleri adına bir Asım atan Dilovası Belediyesi Haydi Çocuklar “Sanat Eve Sığar” kampanyası ile ödüllü yarışma düzenledi. Çocuklar hayallerinde ki Dilovası’nı resmederek yarışmaya katılabilecekler.

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLECEK

5-6-7 ve 8. Sınıfları kapsayan ödüllü resim yarışmasına katılımlar 20-26 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek. Yarışmanın sonuçları ise 30 Nisan’da açıklanacak. Yarışmada dereceye giren öğrencilere birinciye 1000 TL, ikinciye 500 TL, üçüncüye ise 250 TL ödül verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.