Çocuklar bisikletleri nerde sürecek?

Çocuklar bisikletleri nerde sürecek?

​​​​​​​Gebze Belediyesi tarafından 5. sınıf öğrencilerine 8 bin 500 bisiklet dağıtıldı. Bisikletleri alan çocuklar Gebze’nin hiçbir yerinde bisiklet yolu olmamasından dolayı bisikletlerini nerede sürecekleri ise merak konusu oldu.

Gebze Belediyesi tarafından 5. sınıf öğrencilerine 8 bin 500 bisiklet dağıtım töreni dün gerçekleştirildi. Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen bisiklet dağıtım törene AKP Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman ve Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler,  Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, AKP Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Zülfikar Şahin, AKP ve CHP Gebze Belediyesi meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

TRAFİK KURALLARINA UYMALIYIZ

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan törende ilk olarak Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan bir teşekkür konuşması yaptı. Müdür Doğan’ın ardından Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker konuşarak, “Her yıl yaptığımız gibi 8 bin 500 adet çocuklarımıza bisiklet veriyoruz.  Elimizdeki imkânlarla çocuklarımız sevindiriyoruz. Bisikletlerimizi alınca trafik kurallarına uymalıyız. Gebze her geçen gün yeni bir etkinliklerle Kocaeli, İstanbul ve tüm 81 ile sesini duyuruyor.  Bu duygu ve düşüncelerle gençlerimizin birer lider olma yolunda başarılar diliyorum.” dedi.

ÇOCUKLARIMIZI İYİ EĞİTMELİYİZ

Başkan Köşker’in ardından Gebze Kaymakamı Mustafa Güler de bir konuşma yaparak, “Güzel bir bahar gününde çocuklarımızı sevindirmek adına buradayız. Biz çocuklarımız için çalışıyoruz. Onlarda devletimiz ve milletimiz için çalışacaklar. Gebze güzel bir yer.

Gebze Koceli'nin başkenti, sanayinin kalbi, ülkemize ekonomik istihdam sağlayan bir bölge. Bunun için çocuklarımızı iyi eğitmek zorundayız. Çocuklarımızı güzel şeylerle de ödüllendirmeyiz. Belediyelerimiz çocuklara bisiklet ve tabletle ödüllendiriyor.” diye konuştu.

BİSİKLETLERİ NEREDE SÜRECEKLER?

Programda son olarak ise AKP Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman ve Radiye Sezer Katırcıoğlu da birer teşekkür konuşması yaptılar. Yapılan konuşmaların ardından 5. sınıf öğrencilerine 8 bin 500 bisiklet dağıtımı yapıldı. Bisikletlerini alan birçok öğrenci ve veli gazetemizi arayarak belediyenin dağıttığı bisikletleri nerede süreceklerini merak ettiklerini belirttiler. Bilindiği gibi Gebze’nin hiçbir yerinde bisiklet yolu yok. bu nedenle çocukların bisikletlerini nerede sürecekleri merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.