Çocuk Parkını ne hale getirdiler!

Çocuk Parkını ne hale getirdiler!

Gebze Osman Yılmaz Mahallesi Şehit Numan Dede Caddesi üzerinde bulunan çocuk parkı, çocuk parkı olmaktan çıkarıldı. Parkın içinde trafo ve dolum noktası bulunuyor. Son olarak parkın içine otobüs durağı eklenecek.

Gebze Osman Yılmaz Mahallesi Şehit Numan Dede Caddesi üzerinde bulunan çocuk parkı, çocuk parkı olmaktan çıkarıldı.

Ayşecik Çocuk Parkı olan ismi bir süre sonra İsmail Bey Gaspıralı Çocuk Parkı olarak değiştirildi. Parkın içinde elektrik trafosu bulunuyor. Yine bir süre önce Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaeli Kart yükleme noktası konuldu. Son olarak ise parkın içine otobüs durağı eklenmesi için çalışma yapılıyor.

1689586574912.jpg

VATANDAŞ TEPKİLİ
Çocuk parkını işlevsiz hale getirildiğini ifade eden vatandaşlar şunları söyledi:
‘’Park Gebze Belediyesi eliyle işlevsiz hale getiriliyor. Parkın içinde trafo var, dolum noktası var, şimdide otobüs durağını çocuk parkının içine çekiyorlar. Gebze Belediyesi çocuk parkını ne hale getirdi farkında mı acaba? Fiziki özelliğini yitirmiş bu parkta çocuklar nasıl ve ne şekilde oynayacak, yararlanacak?4-001.jpg

PARKIN İSMİ DEĞİŞTİRİLDİ
Ayrıca parkın ‘Ayşecik’ olan isminin değiştirilmesi de yanlış. Arsayı Gebze Belediyesine hibe eden vatandaş çocuk parkı yapılması ve isminin ‘Ayşecik’ olmasını ön koşul olarak belirtmiş. Buna rağmen parkın adı değiştirildi.
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e çağrı yapıyor ve parkın içinde ki dolum noktasını kaldırılmasını, otobüs durağının parkın içine yapılmamasını istiyoruz. Çocukların vakit geçirdiği bu parkı işlevsiz hale getirmeyin’’dediler.

Cengiz Akgün1.jpg​​​​​​​

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum