Çocuk Oyun Alanı hizmet vermeye başladı

Çocuk Oyun Alanı hizmet vermeye başladı

İzmit Belediyesi, ailelerin çocuklarını gönül rahatlığıyla emanet edebilecekleri ikinci Çocuk Oyun Alanı’nı İZGİM’den sonra Kuruçeşme Yaşam Merkezi’nde hayata geçirdi.

Kadın Dostu Belediye İzmit Belediyesi hayata geçirdiği Kuruçeşme Yaşam Merkezi’ndeki Çocuk Oyun Alanı ile işi olan, hasta bakma zorunluluğu bulunan, pazar alışverişine çıkmak isteyen ancak küçük çocuğunu emanet bırakabilecek yeri olmayan kadınların yardımına yetişiyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermeye başlayan Çocuk Oyun Alanı bölge halkının önemli bir ihtiyacını karşılıyor.

İZGİM’DEN SONRA 2. OYUN ALANI
İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi’nden (İZGİM) sonra 2. oyun alanı olarak vatandaşların hizmetine sunulan alan, 48-72 aylık çocukları olan annelerin “Çocuğumu nereye emanet etsem” kaygılarına cevap oluyor. Çocuk Oyun Alanı Yeni Mahalle Gönül Sokak No:1 adresinde Kuruçeşme Hizmet Binasında bulunuyor.

HEM EĞLENİYORLAR HEM SOSYALLEŞİYORLAR
Ebeveynler işleri olduğu zaman diliminde Çocuk Oyun Alanı’ndan randevu alarak çocuklarını güvenle emanet edebilirler. Bir buçuk saatlik oyun alanı süresince alanında uzmanlar eşliğinde çocuklar hem eğlenceli vakit geçiriyor hem de sosyalleşiyor.

RANDEVU SİSTEMİYLE ÇALIŞIYOR
10 çocuk kapasiteli oyun alanı, randevu sistemi ile çalışıyor. Kadınların günlük ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri amacıyla günde 1,5 saat alanında uzman personeller eşliğinde çocukların vakit geçirebildiği Çocuk Oyun Alanı’ndan randevu almak isteyen vatandaşlar 0262 318 02 10 numaralı telefonu arayarak randevu oluşturabilirler.

İSA TURHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.