Çocuk muyuz biz. Kol indirip kaldıralım

Çocuk muyuz biz. Kol indirip kaldıralım

Bir dönem AKP’li meclis üyeliği yapan Kenan Laçin çok yaygın eleştiriye cevap verdi: Grupta her şeyi konuşuyoruz. Çocuk muyuz biz, kol indirip kaldıralım.”

Doktor Faruk Taşçı’nın belediye başkanlığı, 2002 yılında kurulan AKP’nin Çayırova Belediyesi’ndeki ilk başkanlığı oldu. 2004-2009 yılları arasındaki o süreçte AKP’li meclis üyelerinin arasında Kenan Laçin de yer aldı. AKP’li meclis üyelerinin, “Sadece kol indirip kaldırdığı”na dair eleştirilere sıklıkla muhatap olduğunu hatırlattığımız Laçin şu yanıtı verdi:

SAATLERCE SÜRDÜĞÜ OLUR

AKP meclis gruplarında gündeme gelecek kararlar meclis komisyonlarında, meclis üyeleri tarafından incelemeye alınıyor sonra mecliste oylanır. Grup toplantıları yapılır. Gerekirse saatler sürerGrup ve komisyon aşamasında sağlıklı bir değerlendirme yapılınca sanki sadece el kaldırıp indiriliyor görüntüsü oluyor.

SUSUYORLAR ANLAMINA GELMEZ

Mecliste suskun bir görüntüde olunması, suskun kalınıyor anlamına gelmez. Konuşulması gereken yerlerde konuşuluyor. Halihazırda AK Parti üyeliğim de yok ama dönemime atfen de olurdu sözünü ettiğiniz eleştiriler. Yanıt hakkımı kullanayım: Çocuk muyuz biz kol indirip kol kaldıralım.” (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.