Civelek’in aklı Gezi’de kalmış

Civelek’in aklı Gezi’de kalmış

  AKP Çayırova İlçe teşkilatı danışma meclisi toplantısını önceki akşam gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan İl başkanı Mahmut Civelek...

 

 AKP Çayırova İlçe teşkilatı danışma meclisi toplantısını önceki akşam gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan İl başkanı Mahmut Civelek partililere önemli mesajlar verdi. Gezi parkı eylemlerine yüklenen Civelek, “Gezi ruhu diye bir şey ortaya çıkardılar. Gezi ruhu dedikleri tuz ruhu gibi bir şey. Kendilerini yakıyorlar. Bakıyorsunuz gençleri sokağa çekiyorlar. Onları öldürüp yeni gençleri sokağa çekmek istiyorlar” dedi.

HERKES ADAY ADAYI ÇIKABİLİR

Önümüzde ki yerel seçimlerin Türkiye tarihinin en önemli seçimi olduğunu ifade eden civelek, “Çünkü karşımızda ki güruh var olma-yok olma savaşı veriyor. O yüzden teşkilatlar birbirlerine daha sıkı sarılmalı ve rehavete kapılmamalı. Bizler doldurduğumuz koltukların hakkını vermeliyiz. Ne yazık ki ben teşkilatımızda rehavet görüyorum. Her şeyi Başbakanımıza bırakmamalıyız.” dedi. Seçim sürecinde partide ki birliğin bozulmaması gerektiğinin altını çizen Civelek, “Herkes aday adayı çıkabilir. Tek şartımız partimizin usulüne uygun olsun. Kim Belediye Başkanı olursa olsun, kim Meclis üyesi olursa olsun AK Partili olsun.”diye konuştu. 

ADAY ADAYLARINI UYARI

Çayırova İlçe başkanı Nazmi Özmen  hiçbir seçimin bu kadar önemli olmadığını belirterek Başbakan Erdoğan’ın teşkilat yöneticilerine bu şekilde mesaj gönderdiğinin altını çizdi. Yönetim olarak aday adayı olacak herkese eşit mesafede olduklarını belirten Özmen, “Parti olarak Başbakanımıza yakışır şekilde bu süreci atlatmalıyız. Birilerinin gazına gelmeyin, polemiklere girmeyin. Bugün seçim olacakmış gibi teşkilatlarımız hazırdır. Bu süreci başarıyla atlatıp genel seçimde ki oy oranımızı almak istiyoruz.” Dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.