‘Civelek’e soğuk duş’

‘Civelek’e soğuk duş’

 AKP Gebze Sosyal İşler Başkanlığı tarafından organize edilen ve Gebze’de ilk defa yapılan ‘AK Parti Gebze Kanaat Önderleriyle Buluşuyor’ etkinliği...

 

AKP Gebze Sosyal İşler Başkanlığı tarafından organize edilen ve Gebze’de ilk defa yapılan ‘AK Parti Gebze Kanaat Önderleriyle Buluşuyor’ etkinliği Türkiye Caferiler Vakıf Genel Sekreteri Hasan Apaydın, AKP Kocaeli İl Başkanına, “Darıca belediyesi ile aramızdaki bir sorun için sizi aradık. Ancak aradan bir ay geçmesine rağmen bize dönüş yapmadınız” dedi. 

STK VE DERNEK BAŞKANLARI KATILDI

Eskihisar Kaptan Köşkü’nde düzenlenen programa AKP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Zekeriya Özalp, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, AKP İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel, AKP eski Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar, Saadet Partisi eski Kocaeli Milletvekili Mehmet Batuk, eski Anap Milletvekili ve Gebze Belediye Başkanı Bülent Atasayan ve Gebze bölgesinde bulunan STK ve dernek başkanları ile kanaat önderleri katıldı. 

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı düzenlenen programa katılım gösteren herkese teşekkür etti. Kaflı, toplantının amacının hep birlikte istişare ederek Gebze’ye daha fazla nasıl faydalı olabilinir konuşma olduğunu söyledi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze’nin sorunlarını çözülmesi konusunda kanaat önderlerinin görüşlerinin önemli olduğunu söyledi.  AKP İl Başkanı Mahmut Civelek ise konuşmasında ülke gündemine değindi. Civelek, “ Eskiden insanlarımızın arasında birlik ve beraberlik bulunmuyordu. Birileri Türkiye’yi bir şekilde böldü. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan siz değerli büyüklerime teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

BİR AYDIR SİZDEN CEVAP BEKLEDİK

Toplantının son bölümünde ise toplantıya katılan kanaat önderlerine söz verildi. Türkiye Caferiler Vakıf Genel Sekreteri Hasan Apaydın yaptığı konuşmada, “Gebze belediyesi ve büyükşehir belediyesi bize gerekli desteği veriyor. Ancak Darıca belediyesi ile aramızda yaşanan sorun için il başkanını aradık. Bir ay boyunca bekledik ancak bize geri dönüş yapmadı” dedi. Bunun üzerine sinirlenen AKP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, “Konuyu açıkça söyle. Ben ne zaman dönüş yapmadım?” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.