‘Civelek, narsizm hastalığına yakalanmış’

‘Civelek, narsizm hastalığına yakalanmış’

 MHP İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık basın açıklamasını il binasında gerçekleştirdi. Civelek’in söylemlerini değerlendiren Ünlü, oldukça...

 

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık basın açıklamasını il binasında gerçekleştirdi. Civelek’in söylemlerini değerlendiren Ünlü, oldukça ağır sözler kullandı. Ünlü, “Sayın Civelek Cengiz Kan’a kefil olmuş, ben MHP il başkanı olarak hiçbir  adayıma kefil olmayı düşünmedim. Sayın Civelek’in partisinde madem böyle bir kefillik mekanizması var, soruyorum kendisine geçen seçim verdiği sözleri, vaatleri yerine getiremeyen İbrahim Karaosmanoğlu’na da kefil mi, mesela Adnan Bilgiç’e kefil mi? Biz hiçbir adayımıza kefil olmaya gerek görmüyoruz. MHP‘nin adaylarının kefili millettir” dedi.

 ‘VATANPERVERLE NE ZAMAN YÜRÜYECEKSİN?’

 

Civelek’in narsizm hastalığına yakalandığını belirten Ünlü, Civelek’in artık ülkeyi bölünlerle değil ülkesi  için mücadele edenlerle aynı yolda yürümesini istedi. Ünlü, “Bir il başkanı adaylarına niçin kefil olur. Bir adayların artık toplum içindeki güvenirliğini yitirmiştir iki kefil olan kişi güç travmasına girmiş, kendisini herkesin üstünde gören Narsizm hastalığına yakalanmıştır. Allah hepimizi böylelerinden korusun. Buradan Civelek‘e sesleniyorum Sayın Civelek ne zaman yalan yanlış bilgilerle Kocaeli halkını kandırmaktan vazgeçeceksin, ne zaman Şivan Perver’leri bırakıp  vatanperverler  ile beraber yürüyeceksin, ne zaman bölücü başına sayın demeyi bırakacak, ne mutlu Türküm diyenlerle beraber olacaksın” diyerek Civelek’e seslendi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.