Civelek, “Belediyeciliği bizden öğrensinler”

Civelek, “Belediyeciliği bizden öğrensinler”

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, partisinin il binasında yerel basına gündemdeki konularla ilgili açıklamalar yaptı. AKP İl Başkanı “Türkiye’yi karanlıkta...

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, partisinin il binasında yerel basına gündemdeki konularla ilgili açıklamalar yaptı. AKP İl Başkanı “Türkiye’yi karanlıkta alıp, aydınlık geleceğe taşıdık” dedi. Bilişim merkezi çalışmaları nedeniyle Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’e teşekkür ederek sözlerine başlayan Civelek şöyle konuştu: “Muhalefet yapacağız diye boş konuşan milletvekilleri yapılanları görüp ders almalıdır. Belediye Başkanlığının nasıl yapıldığını da Karaosmanoğlu’ndan öğrensinler. AKP iktidara gelene kadar en mağdur meslek öğretmenlikti. Şimdi en gözde meslek haline geldi. Allah milletimizi nifak tohumlarından korusun” diye belirtti.

SİRMEN HESAP BİLMİYOR

Civelek dershaneler konusunda suni gündem yaratıldığını, birilerinin AK Partiye zarar vermek için kargaşa çıkartmaya çalıştığını söyledi. AKP İl Başkanı şöyle devam etti:“Kocaeli’de derslik sayısı 6.585’den 11.678’e, okul binası sayısı 438’den 799’a, öğretmen sayısı 9.436’dan 15.906’ya çıktı. Fakir fukara artmadı. Biz fakiri fukarayı görmeye başladık. Minibüs kaldırmaktan aciz olanlar, raylı sistem nedeniyle bizi eleştirmeye kalkıyorlar.” Mahmut Civelek, bir gazetecinin sorusu üzerine parti içindeki gelişmelerle ilgili olarak da şöyle konuştu: “İl başkanı olarak, arıza gösterenleri partiden ihraç etmek benim görevimdir. Kandıra Belediye Başkanımız Cengiz Kan’a her konuda ben kefilim. Kan, düzgün, dürüst adamdır.” dedi. Civelek, Sefa Sirmen’in yüzde 60’lık oy hedefi için de şöyle konuştu:“Sefa Sirmen hesap kitap bilmiyor. Kamuoyu yoklamalarına baksaydı, bırakın yüzde 60’ı, yüzde 40 oy bile alamayacağını görürdü. Atanların, tutanların yüzünü 4 ay sonra göreceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.